Francisco Polo Llavata

Francisco Polo Llavata

Francisco Polo Llavata

  • Secretari d’Estat d’Avenç Digital Govern d'Espanya Ampliar
  • Diputat Congrés dels Diputats
Ampliar

Diputat i Secretari d’Estat d’Avenç Digital. Licenciat i màster en Dret per ESADE. Postgrau en Estudis internacionals i Diplomàcia del Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona (UB). Té una llarga trajectòria com a emprenedor i activista per la regeneració democràtica i la justícia social.

El 2010 fundà la plataforma de peticions Actuable que es convertí en l’emprendiment tecnològic de més ràpid creixement del nostre país, passant de zero a 2,5 milions d’usuaris en tan sols 18 mesos. El 2011, Actuable es fusionà amb Change.org, de la que en fou director fins l’abril de 2017. Sota el seu lideratge, la plataforma va arribar als 12 milions d’usuaris a Espanya, esdevenint el país amb una major proporció d’usuaris de la plataforma i amb més impacte social.

Durant la seva trajectòria ha rebut nombrosos i importants reconeixements, un dels més recents l’atorgat pels lectors d’una prestigiosa revista del sector com a ‘Emprenedor de l’Any 2016’.

El juny de 2017, durant el 39 Congrés Federal del PSOE, s’incorpora a l’Executiva Federal com a Secretari Federal d’Emprendiment, Ciència i Innovació amb l’objectiu de convertir el nostre país en una referència mundial en aquest àmbit.

El 28 d’abril de 2019 va ser elegit diputat al Congrés dels Diputats per la província de Barcelona.

Camps obligatoris

Termes i condicions