David Pérez Ibáñez

Contacta amb David Pérez Ibáñez

Diputat Parlament de Catalunya

Portaveu a la Comissió de CCMA Parlament de Catalunya

Portaveu al tema Sectorial de Mitjans de Comunicació Parlament de Catalunya

Portaveu al tema Sectorial de Processos electorals Parlament de Catalunya

L’Hospitalet de Llobregat, 1960

Funcionari de carrera a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat des de l’any 1981. Va estar al capdavant de la secció del Patronat de Cultura fins el 1987 i de l’Àrea de Recursos Humans fins el 1991. Regidor de l’Ajuntament des de 1991 fins el 2003 va ocupar, entre d’altres, els càrrecs de tinent d’alcalde i portaveu del Grup Municipal Socialista. Essent regidor va formar part també de la Mancomunitat de Municipis, del consorci de Comunicació Local (1999-2003) i del consell d’Administració de la Farga. De 2012 a 2013 va ser assessor de Seguretat Ciutadana a l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Diputat al Parlament de Catalunya des de l’any 1999 fins el 2015. Va ser portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista i responsable de dedicació i seguiment de la Direcció del Grup. Va ocupar també el càrrec de portaveu dels i les socialistes catalans en diferents comissions parlamentàries com ara del Síndic de Greuges, Dret i seguretat Ciutadana, Peticions, Reglament, Corporació catalana de Mitjans audiovisuals i Sindicatura de Comptes.

Afiliat al PSC des de 1980. Ha estat membre de la Comissió Executiva del PSC de l’Hospitalet i responsable de totes les campanyes electorals de Federació des de 1988 fins el 1996. És també conseller nacional des de l’any 2000 i, des de l’1 de gener de 2014, és el Gerent del PSC.

Membre del consell de direcció de l’escola Xavier Soto des de la seva fundació, actualment és professor del màster Lideratge i Comunicació per la Gestió Pública de la UAB, en Polítiques Públiques de Seguretat i Sistemes Electorals.