Georgina Ebrí Rodríguez

Contacta amb Georgina Ebrí Rodríguez

Diputada al Parlament de Catalunya

Formació i activitat professional

Diplomada en Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili (2007)

Postgrau en Infermeria de Salut Mental per la Universitat Autònoma de Barcelona (2008). Postgrau en Intervencions Psicosocials d’Infermeria (2009) i Postgrau en Infermeria Quirúrgica (2010) per la Universitat Rovira i Virgili.

Graduada en Fisioteràpia per la Universitat de Girona (2014).

També ha estudiat un Màster Internacional en Educació i Teràpia Psicomotriu (2016), a la Universitat Rovira i Virgili.

Ha treballat com a infermera de Salut Mental a l’UPTE de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, des del 2007 fins l’actualitat.

Tutora d’alumnes en Pràctiques en l’Assignatura de Infermeria de Salut Mental.

Professora Associada del Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, impartint les assignatures de ABP de Salut Mental i ABP/Seminaris en Bases d’Ètica en les Cures d’Infermeria.

Trajectòria política i institucional

Afiliada al Partit Socialista de Catalunya des del 2018. És Primera Secretària de l’agrupació local de Roquetes des de 2020. Regidora de l’Ajuntament de Roquetes des del 2019. Actualment, també és membre de l’executiva de la Federació de les Terres de l’Ebre, com a Secretària de Polítiques Socials i Igualtat i Secretària de Polítiques Feministes.

Altres activitats

Vinculada al món de l’esport amb la pràctica de patinatge artístic 1994 – 2014, fet que compagina entre 2002 i 2014 amb la tasca d’entrenadora.

Col·labora de manera habitual amb articles en mitjans locals de premsa escrita com La Marfanta i el Setmanari l’Ebre.