Teresa Llorens Carbonell

Contacta amb Teresa Llorens Carbonell

Diputada al Congrés dels Diputats

Primera tinenta d'Alcaldia i Portaveu a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Membre del Comitè Federal del PSOE

Secretària de polítiques sectorials i feminisme de la Federació PSC Alt Penedès-Garraf

Primera secretària de l'Agrupació del PSC de Vilanova i la Geltrú

Consellera Nacional del PSC

Nascuda a Vilanova i la Geltrú l’any 1966

Formació
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’ Educació per la Universitat de Barcelona (1989)

Màster en Direcció Pública i postgrau de Funció Gerencial a les Administracions Públiques per ESADE (2011)

Experiència
Els darrers trenta un anys de la seva experiència professional els ha dedicat al Sector Públic.

És Primera tinenta d’Alcaldia i Portaveu a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, on exerceix com a Presidenta de l’Àrea de Polítiques de ciutadania i regidora de Cultura i Patrimoni Cultural, Memòria Històrica, Igualtat i Convivència.

Ha estat regidora i portaveu a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú del 1991-2003 i del 2015 fins a l’actualitat, Consellera i portaveu al Consell Comarcal del Garraf del 1995-2003 i del 2015- 2023.

Es funcionària de la Diputació de Barcelona (actualment amb excedència) on ha exercit diferents responsabilitats directives: Coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, coordinadora de l’àrea d’Igualtat i Ciutadania, cap de servei de Polítiques de ciutadania, directora de Migració i ciutadania del Consorci de recursos per la integració i la diversitat i coordinadora del Grup socialista a la de la Diputació de Barcelona.

Actualment es Primera secretària de l’Agrupació PSC a Vilanova i la Geltrú, Secretària de polítiques sectorials i feminisme a la Federació de l’Alt Penedès i Garraf, Consellera Nacional del PSC, membre del Comitè Federal del PSOE i diputada per Barcelona al Congrés dels Diputats de la XV legislatura.