Microcrèdits

El pròxim diumenge 12 de maig els catalans i les catalanes estem cridades a les urnes en unes eleccions que seran clau per decidir el futur del nostre país. Volem i necessitem girar full. El nostre candidat, en Salvador Illa, està preparat. El PSC està preparat. Catalunya està preparada. La millor Catalunya està per venir. Ara toca Catalunya.

Necessitem l’esforç i el compromís de persones com tu i demanem la teva col·laboració per ajudar-nos al finançament de la campanya electoral del PSC a través de microcrèdits.

Els microcrèdits no són donacions i el teu esforç té recompensa: les quantitats prestades seran tornades juntament amb els interessos generats d’un 3,50% anual.

En aquesta pàgina web t’expliquem com ho pots fer.

Gràcies pel teu suport!

1 Primer pas

Entra al formulari de microcrèdits (pots fer-ho fent clic aquí)  i omple’l amb les teves dades, tria la quantitat que ens vols prestar per col·laborar finançant la nostra campanya electoral i accepta les condicions establertes.

1 Primer pas

2 Segon pas

En menys de 72 hores rebràs un correu electrònic, t’enviarem les instruccions amb el codi identificador del teu microcrèdit i el compte al qual has de fer la transferència de la quantitat escollida.

2 Segon pas

3 Tercer pas

Des de la teva oficina bancària o des de la banca en línia hauràs de fer la transferència de la quantitat que has decidit prestar-nos, indicant com a concepte de la transferència el codi del teu microcrèdit que hauràs rebut al teu correu electrònic.

3 Tercer pas

4 Quart pas

Un cop rebuda la transferència i verificat que tot és correcte, t’enviarem el contracte del teu microcrèdit.

Quan ingressem la subvenció electoral et tornarem la quantitat que ens vas prestar més els interessos generats fins aleshores aplicant-hi un 3,50% d’interès anual.

4 Quart pas

Col·labores amb la nostra campanya?