Javier Rojano Sánchez

Javier Rojano Sánchez

Javier Rojano Sánchez

  • Secretari de Persones amb Discapacitat Partit dels Socialistes de Catalunya Ampliar
  • Secretari Diversitat Funcional Santa Coloma de Gramenet
Ampliar

Eivissa (Illes Balears), 12 de setembre de 1973. Sóc una persona sempre lligada al col·lectiu de discapacitat, per un germà amb paràlisis cerebral des de ben petit, i després he adquirit una discapacitat, cosa que no m'ha fet ser menys vàlid.

He cursat estudis de Disseny i Fotografia a Bau (Centre Universitari de Disseny), Postgrau de Comunicació i Lideratge Polític per la UAB, Accessibilitat per la Universitat Rey Juan Carlos, Voluntariat de Catalunya, varis de Xavier Soto, comunicació Cocemfe, disseny i fotografia.

Visc a Santa Coloma de Gramenet i estic casat. Formo part de Cemfis, una entitat de persones amb discapacitat de Sta. Coloma de Gramenet, i sóc membre de l'executiva de Cocemfe a Barcelona i Catalunya, i també de Cocemfe Espanya com a delegat, de la taula de discapacitat de l´Ajuntament i sóc vicepresident del Consell Municipal de Serveis Socials. El meu objectiu és lluitar cada dia per al benestar i els drets de les persones amb algun tipus de discapacitat.

Formo part com a Germà Gran (president) de la Cofaria de la Vera Cruz y Maria de los Dolores, del Consell General de Germandats i també de les Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona i d’associacions de veïns del Cementeri Vell-Pallaresa.

Actualment, sóc membre de l'Executiva del PSC de l’Agrupació de Santa Coloma de Gramenet i de les sectorials de Discapacitat, Polítiques Socials i Salut i, des del 13è Congrés del Partit, sóc el secretari de Polítiques de les Persones amb Discapacitat de la Comissió Executiva. 

Camps obligatoris

Termes i condicions