Alex Valiente

Em dic Alex Valiente i tinc 42 anys. He viscut a la Garriga sempre, al Barri de Montserrat. Sóc una persona molt vinculada al teixit social de la Garriga. He participat en diverses entitats, però la meva vinculació més estreta ha estat amb l’entitat Projecte Mexclat, organitzant diferents activitats com la Ruta del Pintxo de la Garriga, concerts solidaris o col.laboracions amb activitats com l’arribada dels Reis Mags a la Garriga.

Vaig entrar a la política molt jove, aprenent en cada moment i aportant idees per a transformar el nostre municipi. Aquesta és la part de la política que em motiva més; saber que amb les nostres accions millorem la vida dels nostres veïns i veïnes.

Vaig ser regidor de Via Pública i Mobilitat i també de Joventut i Esports. Actualment sóc portaveu del grup municipal socialista.

Em presento com Alcalde amb la mateixa vocació de servei públic que tenia al primer dia i també amb la mateixa motivació.

Des del Socialistes de la Garriga hem construït un projecte on hem incorporat a la plataforma ciutadana Impuls per la Garriga, perquè el nostre objectiu és sumar des de la diversitat de persones i la pluralitat de mirades per enfortir la Garriga.

El nostre municipi es mereix tornar a ser aquell poble refent al Vallès Oriental i no continuar paralitzat com està ara.

Lidero un projecte d’unió, on les persones que en formem part posem en valor el Mínim Denominador Comú que tenim; que és la nostra estima pel municipi.

La Garriga s´ho mereix. Entre tots i totes donarem l’Impuls que la Garriga necessita.

El nostre equip

El nostre programa

Notícies

Segueix les xarxes socials d’Alex Valiente

Facebook

Twitter

Instagram

 

Xarxes del PSC

 

Xarxes Impuls per La Garriga

    Agenda

    Actualment no tenim cap activitat pública programada

    Contacta’ns