Actualitat

“Presentem un programa ambiciós, i a la vegada, realista que recull el màxim de visions per la Garriga”

17 maig 2023

ProgramaElectoralLG
El PSC de la Garriga conjuntament amb la plataforma Impuls han presentat els principals eixos del programa electoral aquest dimarts al vespre des de Can Luna
Àlex Valiente durant la seva intervenció

“El programa electoral és el resultat de moltes reunions del PSC, de la plataforma Impuls de la Garriga, de trobades amb entitats i associacions i converses amb veïns i veïnes”, ha explicat el candidat Alex Valiente que ha assegurat que es un programa molt complert perquè recull moltes peticions dels ciutadans, així com visions diferents que hi ha del municipi.

Sònia Fernandez

L’objectiu és clar, “que la Garriga avanci i torni a ser el que havia estat, un municipi referent a la comarca” ha explicat Valiente que aposta per activar el municipi, i en aquest sentit, presenten vàries propostes. Destaca l’aposat per les entitats i associacions, “necessiten més espais, més equipaments, els hem de dotar amb allò que necessitin perquè si ells estan actius, el poble està viu”, també pensant en aquests col·lectius proposen fer una Fira d’Entitats.

Àngel Guillén


La candidatura que encapçala l’Alex Valiente aposta també per recuperar la Comissió de la Festa Major. I respecte l’espai de Can Luna, consideren que s’ha de posar més en valor i oferir més propostes, “és un espai que ens agrada, però que creiem que se li ha de treure més rendiment, és un gran equipament cultural que ens pot donar molt més a la Garriga” ha assegurat Valiente.

Carlos Martin


Un dels temes polèmics de la legislatura ha estat el porta a porta, i en aquest sentit, els socialistes també hi presenten propostes, 25 ja les van presentar al Govern municipal durant la posada en marxa del porta a porta, però l’equip de Govern no en va fer cas. Aposten doncs, perquè s’implementin aquestes mesures i en presenten més, consideren que és un servei que s’ha de reformular i millorar notablement.

Irma Hernandez

“Necessitem un lideratge que sigui capaç de tirar endavant els projectes necessaris i imprescindibles per la Garriga” ha reclamat Valiente que considera que no es poden deixar escapar oportunitats com els Fons Next Generation, les subvencions europees que ajudaran a transformar moltes localitats catalanes i que el Govern de la Garriga no ha aconseguit perquè s’inverteixi al municipi.

Esther Clemente

El programa electoral consta d’un document general per tota la Garriga amb propostes de municipi i després, també hi ha uns altres programes per barris, on es detallen propostes concretes i també ofereixen propostes temàtiques. Tots els documents estan al web de la candidatura dels socialistes i Impuls per la Garriga. Allà hi ha detallat tot el material, així com qui forma part de la candidatura i les característiques del candidat. Els ciutadans ja ho tenen a la seva disposició com una eina de consulta.