Actualitat

Àlex Valiente: “La Garriga necessita un Pla de Barris. Farem assemblees veïnals per elaborar-lo i tindrem un regidor referent a cada Barri”

25 maig 2023

Barris
Durant tota la campanya, l’equip de candidatura ha visitat els diferents barris de la Garriga, traslladant propostes concretes als veïns i veïnes

Durant les dos darreres setmanes, la candidatura del PSC i Impuls per la Garriga hem visitat els barris de la Garriga, per presentar el segon eix del nostre projecte electoral.

Presentem el segon eix del nostre projecte. L’eix programatic per fer real l’impuls dels nostres barris.

Si la setmana passada vam fer la presentació del programa electoral amb el qual volem impulsar la Garriga amb propostes realistes pel nostre municipi, durant els darrers dies hem fet èmfasi en la segona columna del nostre projecte; els nostres barris.

Des de la nostra candidatura creiem que s’ha de potenciar més l’escolta activa dels veïns i veïnes que són els qui més perceben les necessitats que tenen els nostres carrers i és aquí on ha girat aquest segon eix.

Com ja vam fer a l’inici d’aquesta legislatura amb un pacte al que vam arribar amb el grup d’ERC, volem impulsar el paper dels nostres barris. Malauradament aquest pacte que es va iniciar durant aquesta legislatura va quedar en un calaix i l’actual govern va decidir no tenir-ho en compte.

Els veïns i veïnes necessiten un nexe real amb l’Ajuntament. Dins d’aquest context, crearem la figura del regidor de cadascun dels barris de la Garriga. Volem que els veïns i veïnes tinguin un referent a cadascun dels nostres barris i que es facin reunions de seguiment amb els nostres veïns i veïnes.

Durant la propera legislatura potenciarem el paper dels barris a la transformació de la Garriga. Assemblees de barri, un regidor referent a cada barri i un Pla de Barris, com a eixos principals.

El nostre compromís però, va més enllà. El compromís és actuar a tots els barris de la Garriga, creant un Pla de Barris que sigui un compromís real de manteniment i millora dels nostres entorns més propers.

Volem un contacte real amb tot el veïnat de la Garriga. Sent conscients de la situació que està vivint la Garriga on la principal preocupació dels nostres veïns i veïnes és el manteniment i la poca actuació de la Via Pública, treballarem per millorar aquesta percepció i tornar a ser referents en el manteniment de la nostra Via Pública.

Durant aquests dies, a part de traslladar les que considerem accions prioritàries en cada barri, hem pogut escoltar les opinions dels veïns i veïnes que han volgut apropar-se a nosaltres i traslladar-nos la seva percepció de la Garriga i que tindrem en compte per l’elaboració del projecte de barris.