Actualitat

El canvi comença amb una Festa Major!

25 maig 2023

Festa Major del Canvi
Els Socialistes i Impuls per la Garriga celebrem la Festa Major del Canvi, amb la que finalitzem la nostra campanya per les Municipals del diumenge.

Aquest proper divendres, a partir de les 17h, a la Plaça de Can Dachs, la nostra candidatura celebra la Festa Major del Canvi. Amb aquesta activitat donem per finalitzada la nostra campanya per les municipals 2023 d’una forma amena i on volem la implicació de tota la ciutadania de la Garriga.

Foto de la Candidatura

Sabem que per impulsar la Garriga serà necessària la implicació de tota la ciutadania. Portem legislatures on la ciutadania ha tingut un paper secundari i no se’ls ha escoltat.

En el projecte que defensem des de la nostra candidatura, volem tornar a posar als nostres veïns i veïnes com a veritables protagonistes del canvi a la Garriga. Com ja hem explicat, volem que l’Ajuntament torni a escoltar a tota la ciutadania. A partir de la potenciació de les assemblees veïnals que l’actual govern no s’ha cregut i ha utilitzat per a informar i no per a debatre les propostes, volem donar aquest protagonisme a la ciutadania.

El nostre projecte vol que els nostres veïns i veïnes tornin a ser els principals protagonistes de les polítiques que es liderin des de l’Ajuntament. Entre totes i tots decidirem quin municipi volem!

També volem traslladar l’expertesa de les nostres entitats per a que tinguin un paper determinant i finalitzar la burocratització a la que les té sotmeses l’actual govern municipal. I volem que les festes populars i la cultura sigui per a tothom!

Després de dies intensos, creiem que l’Impuls que hem transmès en totes les accions que hem realitzat, ha estat ben rebut per tota la ciutadania. I ho volem celebrar amb tota la ciutadania.

És per això que volem celebrar-ho amb tots i totes vosaltres, amb una festa que sigui un reflex d’una Festa Major!

Des de les 17h fins a les 22h, la Plaça de Can Dachs s’omplirà d’activitats per a nens i nenes, màgia, música i fins i tot, un sopar popular, ingredients que caracteritzen la nostra Festa Major!

Durant tota la tarda i vespre del divendres tindrem tots els ingredients per a fer una gran Festa Major! De 17 a 19h tindrem inflables i taller de pintar cares. Posteriorment, a les 19.15h farem el pregó de la Festa Major, que no és una altra cosa que el Manifest Polític del canvi, que llegirà persones de la candidatura.

A les 19.30h volem que la Garriga gaudeixi amb la màgia, perquè la Garriga és un poble ple de màgia i qui millor per a transportar-nos a aquest món màgic que la Joana Andreu, que ens farà un gran espectacle.

I a partir de les 20.30h tenim el sopar de Festa Major, amb Botifarrada Popular per a tothom i posarem punt i final a aquesta festa amb una vinilada perquè entre tots i totes decidim com sonarà la Garriga a partir del proper diumenge!

I tot presentat per la monologuista Júlia Segura, membre de la candidatura del PSC – Impuls per a aquestes eleccions municipals!

Aquest divendres comencem a donar Impuls a la Garriga!