Actualitat

Àlex Valiente: “La Garriga necessita un projecte realista. Que treballi en el present, preparant el nostre futur. Això és la Garriga 2030”

26 maig 2023

AlexValienteLG2023
La Garriga 2030 és el tercer eix programàtic del compromís per impulsar la Garriga

La coalició del PSC i Impuls per la Garriga presentem el tercer eix del nostre compromís programàtic; la Garriga 2030 és un projecte que parla d’accions per a la propera legislatura però mirant al futur del nostre municipi.

AlexValienteLG2023
Alex Valiente, Candidat PSC la Garriga

Aquests accions que es distribueixen en diferents àmbits temàtics s’estan donant a conèixer durant les últimes 48 hores d’aquesta frenètica campanya electoral que, malgrat la pluja, hem volgut intensificar per a explicar als nostres veïns i veïnes que, més enllà de les promeses electorals que estan fent la resta de candidatures, nosaltres parlem de la Garriga real.

El delicat moment econòmic que viu el nostre municipi demana que la propera legislatura es lideri amb una mirada realista. No hem volgut quedar-nos en promeses electorals. Hem volgut anar més enllà i explicar a la ciutadania que tenim projecte.

Les accions que queden reflectides al projecte la Garriga 2030, són accions que ens han traslladat les entitats o la ciutadania. Durant la campanya electoral hem estat la única candidatura que hem fet referència a l’aprofitament de l’expertesa que tenim a la Garriga. Nosaltres la hem volgut aprofitar i de totes les accions que ens han traslladat, hem estudiat cadascuna d’elles per estudiar si hi podria haver un compromís real.

Aquelles que hem pogut assumir les hem fet nostres i les hem transformat en aquest compromís anomenat la Garriga 2030.

En aquest eix parlem de compromisos amb les entitats i la cultura en general. Parlem també de feminisme emmirallant-nos en accions dutes a terme en d’altres municipis. Parlem de comers i indústria per a tornar a propiciar una reactivació econòmica. Parlem de joves i de gent gran, de sostenibilitat i mobilitat o de la gestió municipal.

En definitiva la Garriga 2030 presenta unes accions de present, però focalitzades en un futur proper per a tornar a donar l’Impuls que la Garriga necessita.

la Garriga 2030. Mobilitat
la Garriga 2030 Feminisme
la Garriga 2030. Comerç
la Garriga 2030. Indústria
la Garriga 2030. Entitats
la Garriga 2030. Cultura
la Garriga 2030. Sostenibilitat
la Garriga 2030. Gent Gran
la Garriga 2030. Joves
la Garriga 2030. Ensenyament
la Garriga 2030. Gestió