Susanna Mèrida López

Susanna Mèrida López

Susanna Mèrida López

  • Secretària de Transparència i Innovació Partit dels Socialistes de Catalunya

De Sant Sadurní d’Anoia, nascuda l’any 1976.

És llicenciada en Psicologia, té un màster de Neuropsicologia Clínica, un postgrau de Trastorns Afectius i d’Ansietat i actualment cursa un màster de Teràpies de Tercera Generació i aplicació de les noves tecnologies. També té estudis en el màster de Lideratge per a la Gestió Política de la UAB.

Va exercir durant sis anys com a cap de personal en una empresa de transport i logística i també ha treballat en una escola desenvolupant tasques d’avaluació i intervenció de reforç i de suport a l’aula, amb alumnes amb dificultats d’aprenentatge.

Ha estat regidora de l’Ajuntament de Sant Sadurní des de l’any 2007, i consellera comarcal de l’Alt Penedès des del 2011. En aquest any va assumir les funcions de Primera Tinent d’Alcalde, així com les Regidories d’Hisenda, d’Administració General i de Via Pública a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, del qual en va ser Alcaldessa l’any 2013, compaginant aquesta funció amb la Regidoria d’Esports i la Presidència de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès. Actualment continua com a regidora a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i portaveu del Grup Municipal Socialista, i és Consellera Comarcal de Promoció Econòmica, Ocupació i Productes de la Terra de l’Alt Penedès, i coordinadora del Grup Comarcal Socialista.

Des de l’any 2012 fins al 2017 ha estat Primera Secretària de l’Agrupació del PSC de Sant Sadurní d’Anoia. Actualment n’és la Secretària de Política Municipal. També ha estat Consellera Nacional del PSC, i des de l’any 2014 fins al 2017 va ser membre del Comitè Federal del PSOE.