Actualitat

“Unes noves eleccions serien una irresponsabilitat absoluta”

7 maig 2021

09eee510-935d-4e81-89cf-17473b03d5ee

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “vam guanyar les eleccions i portem 80 dies de Govern en funcions perquè no hi ha manera que ERC i Junts es posin d’acord”, “Unes noves eleccions serien una irresponsabilitat absoluta. Les catalanes i els catalans no ens ho mereixem. ERC hauria de veure que té altres opcions per tenir un  Govern i no abocar el país a unes altres eleccions”, ha dit.

 

Segons Alícia Romero, “la via passa per un Govern d’esquerres presidit per Salvador Illa, un Govern d’esquerres de veritat, i no com el que ERC vol fer amb Junts. Interpel·lem de nou ERC perquè no aboqui Catalunya a unes eleccions, que obri els focus i s’adreci a nosaltres per fer el Govern d’esquerres que necessita Catalunya”.

 

Durant una visita a Girona, on entre d’altres coses s’ha reunit amb la Cambra de Comerç per parlar dels fons Next Generation amb la diputada i portaveu del PSC de Girona, Sílvia Paneque, Alícia Romero ha dit que aquests recursos “han de servir per sortir de la crisi que ha provocat la pandèmia” i ha assenyalat que també s’ha reunit amb representants de l’hostaleria i la restauració, “sectors molt perjudicats per les restriccions aplicades per la Generalitat”.