Actualitat

“Som l’alternativa per tal que Catalunya tingui bon govern, estabilitat, unitat i mirada llarga”

22 novembre 2021

Alícia Romero a l'hemicicle del Parlament de Catalunya

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “el pacte agònic per salvar el pressupost constata l’obertura d’un nou escenari polític a Catalunya: la ruptura latent al Govern es fa manifesta”. “L’acord improvisat i d’última hora envia a la paperera de la història -que ja comença a estar una mica plena- la majoria d’investidura”, ha afegit.

Durant la seva intervenció al ple, Alícia Romero ha indicat que “la situació actual, President, no convida a l’optimisme: amb vostè, aquests primers sis mesos de legislatura hem viscut desgovern, inestabilitat i tacticisme polític de mirada curta, fins i tot miop. I això ens preocupa i ens entristeix. Es fa mol difícil pronosticar què passarà els propers mesos. Però allò que comença malament, malament acaba”.

“Davant d’això, l’actitud del primer grup de la Cambra, en nom del qual parlo, es mantindrà inalterable perquè el país, mancat d’un Govern que no està a l’alçada, necessita ara més que mai una alternativa. Una alternativa que proporcioni a Catalunya bon govern, estabilitat, unitat i mirada llarga”, ha explicat.

Segons Alícia Romero, “segueixen mercadejant amb projectes importants per Catalunya, projectes que són molt rellevants pel territori perquè generen llocs de treball i prosperitat econòmica: Circuit de Catalunya, el CRT de Vilaseca-Salou, o els Jocs d’Hivern”. “President Aragonès no coincidim en el model de país és obvi, el què és més greu és que no sabem quin és el seu”, ha conclòs.

El tweet destacat

Vídeo de la intervenció completa

Vídeo complet d’Alícia Romero

Les fotos

Festa de la Rosa del Vallès Oriental