Actualitat

“Hem d’acabar amb les dinàmiques de baralla estèril. Em sento orgullós que seguim aquest camí també a Lleida”

22 setembre 2022

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “la capitalitat ben entesa es comparteix. Lleida té un compromís amb la comarca que és important que s’exerceixi. És lideratge, és una capitalitat generosa”. “El que han de fer els governs és acompanyar els sectors econòmics. Estem en moments de transformació”, ha afegit.

Durant un diàleg que ha mantingut aquesta tarda amb el candidat del PSC a Lleida, Félix Larrosa, Salvador Illa ha indicat que “no s’ha de tenir por d’ajudar a tirar endavant. Hem d’acabar amb les dinàmiques de baralla estèril. Requereix més coratge i valentia asseure’s i entendre’s que no barallar-se. Em sento orgullós que seguim aquest camí també aquí a Lleida”.

“Demano que practiquem el concepte d’autoexigència. Està molt bé que exigim, però també que evitem la cultura del no a tot i del tot és culpa dels altres. L’economia del futur es juga en l’atracció de talent. Per això la Universitat és un actiu de primer nivell. El segon actor és la connectivitat”, ha conclòs.