Actualitat

El PSC de Vilanova i la Geltrú celebra novament la seva paella socialista amb Juan Luis Ruiz i la presidenta del Congrés Meritxell Batet

18 juny 2022

Els i les socialistes de Vilanova i la Geltrú van celebrar el diumenge 18 de juny de 2022, després de dos anys d’aturada per la pandèmia, la paella anual. Un acte de caire polític, reivindicatiu i festiu en el què s'hi van aplegar més de 300 persones, moltes d’elles vinculades al teixit associatiu i veïnal de la ciutat.

Els i les socialistes de Vilanova i la Geltrú van celebrar el diumenge 18 de juny de 2022, després de dos anys d’aturada per la pandèmia, la paella anual. Un acte de caire polític, reivindicatiu i festiu en el què s’hi van aplegar més de 300 persones, moltes d’elles vinculades al teixit associatiu i veïnal de la ciutat.

El cap de llista socialista a la ciutat, Juan Luis Ruiz, va assegurar que “Un alcalde ha d’estar sempre i a totes. No només en les ocasions lluïdes i en les fotos. Un alcalde no pot negar-se a rebre veïns, associacions, gremis. Ha d’escoltar tots els col·lectius i tots els ciutadans. I ha de fer-ho sempre. No únicament prendre la iniciativa o respondre a cop de Twitter o de xarxes socials. I un alcalde ha de ser capaç de dibuixar el futur de la ciutat, definint i implementant decisions per millorar la vida dels veïns i veïnes i fer-ho comptant amb l’opinió dels afectats o, si més no, escoltant-los, atenent sempre el bé comú i deixant enrere dèries personals o polítiques.”