Actualitat

“Volem comprometre tot el nostre suport en els recursos necessaris per a l’educació”

13 setembre 2021

228c2bd5-9226-4dfc-85b7-f0804f0e1ff4

El president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha assenyalat que “avui més d’un milió i mig d’alumnes comencen el curs, i vull fer un reconeixement al conjunt de professionals que reinicien l’activitat docent. Han passat uns anys difícils amb la pandèmia i el paper dels professionals de l’educació ha estat molt rellevant. Convé recordar que a Catalunya i Espanya es va recuperar l’educació presencial quan en alguns països europeus encara no s’havia fet”.

Després de visitar l’institut Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès, on ha mantingut una reunió de treball amb l’equip directiu, Salvador Illa ha afirmat que “els socialistes creiem que el futur es juga en l’educació, i per això volem comprometre tot el nostre suport en els recursos necessaris perquè es pugui fer correctament la feina”.

“Creiem que és fonamental la col·laboració amb el món municipal. I des d’una posició constructiva i amb voluntat d’ajudar, no podem deixar de posar de manifest que el Govern, que porta anys funcionant, no hauria de tenir tantes qüestions pendents de resoldre. No podem deixar de dir que avui 20.000 alumnes que volien cursar Formació Professional a Catalunya no ho han pogut fer perquè el departament no ha fet la feina”, ha conclòs.