“Avui és un dia feliç per al PSC” amb la presa de possessió dels ministres Iceta i Sánchez

Aquest matí, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha pres possessió del càrrec de ministre de Cultura i Esports, com també l’exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que estarà al capdavant del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

“Avui és un dia feliç pel socialisme català”. D’aquesta manera ho ha expressat la viceprimera secretària del PSC, Eva Granados en la roda de premsa d’aquest dilluns. En aquest context, Granados ha afirmat que: “La presència del PSC es reforça en el Consell de Ministres. El nostre primer secretari, Miquel Iceta agafa una cartera important com la de Cultura i Esport”. Seguint aquest punt, també ha volgut dedicar unes paraules a Raquel Sánchez: ” Raquel Sánchez es posa al capdavant del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, que tindrà a les seves mans polítiques d’habitatge”.

Per altra banda, la viceprimera secretària del PSC ha explicat com la remodelació del Govern d’Espanya respon al criteri de la recuperació econòmica: “En aquests moments, on les vacunes avancen, és l’hora de la recuperació econòmica. Així ho ha posat de manifest el Govern de Pedro Sánchez amb la remodelació”. Una recuperació, que com diu Granados, serà: “justa, digital, feminista i ecològica”.

A més, Eva Granados ha volgut referir-se a l’actual situació política de Catalunya: “A Catalunya continuem amb el monòleg i un president de la Generalitat que no es mou”. Un immobilisme, que segons afirma Granados s’ha de trencar: “Tenim pendent el diàleg a Catalunya, i la pluralitat s’ha de demostrar amb taules de diàleg a casa nostra”.

 

 

Comparteix: