Llistes eleccions autonòmiques

Any 2017

Barcelona

Miquel Iceta Llorens

Barcelona, 1960
Primer Secretari del PSC des de 2014
Va ser membre de la Comissió Executiva del PSC des de 1984 al 2011; la darrera responsabilitat que va desenvolupar va ser la de Viceprimer secretari i portaveu del partit. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Cornellà (1987-1991), Director del Departament d’Anàlisi del Gabinet de la Presidència del Govern (1991-1995), Sots-director d’aquest mateix Gabinet (1995-1996), Diputat al Congrés per Barcelona (1996-1999) i Diputat al Parlament de Catalunya des de 1999.

Eva Granados Galiano

Barcelona, 1975
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció Pública a Esade i experta en Mercat de Treball i Diàleg Social per la Universidad Complutense en col·laboració amb l’Escuela Julián Besteiro de la UGT
Diputada del Grup Socialista al Parlament de Catalunya des de 2010. Ha estat membre del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya amb diferents responsabilitats com les secretaries d’Ocupació, de Política Institucional i la Vicesecretaria General. També ha participat del sindicalisme a nivell estatal al Comitè Confederal de la UGT. És treballadora en excedència de l’empresa ALSTOM, i també en l’àmbit de la recerca i difusió dels Drets Humans a la Universitat de Barcelona, així com en la informació i dinamització de joves al CISEC. Patrona de la Fundació Campalans i Directora de l’Informe Social.

Ramón Espadaler Parcerisas (INDEPENDENT)

Sant Quirze de Besora, 1963
Llicenciat en Geografia i Història per la UB i amb estudis de Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB, va entrar a militar a Unió Democràtica de Catalunya l'any 1989, del qual en va ser Secretari General. Al 2014 va ser Secretari General de Convergencia i Unió. També va ser membre de la Cambra de poders locals I regionals del Consell d'Europa
Diputat al Parlament de Catalunya entre el 1992 i el 2000, prèviament havia estat Tinent d'Alcalde de Sant Quirze de Besora entre el 1991 i el 1999 i Tinent d'alcalde de Vic de 1999 al 2000. Entre 2001 i 2003 va ser Conseller de Medi Ambient i Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya entre el 2012 i 2015, any en que deixa el càrrec.
Com a militant d'Units per Avançar va participar en la convenció fundacional del partit el passat 21 d'octubre de 2017, un projecte polític que es defineix com a catalanista i de centre amb tres prioritats: la cohesió social, l'estabilitat econòmica i la millora de l'autogovern.
Apassionat de la història és autor de diversos articles i ha dirigit diverses excavacions arqueològiques, entre elles la de Sant Miquel de Cardona l'any 1987. També ha publicat el llibre "El Castell de Montesquiu a la darreria de l'Edat Mitjana" (Ed. L'Avenç) i "Sant Hipòlit de Voltregà dins la història" (Eumo Editorial)

Beatriz Silva Gallardo (INDEPENDENT)

Santiago de Xile, 1969
Després d’estudiar periodisme a Xile, va treballar al diari El Mercurio i a la Televisió Nacional de Xile. Periodista en exercici, va arribar a Barcelona el 1995, en el que havia de ser una nova etapa etapa de la seva trajectòria vital i professional. Va compaginar els seus estudis de doctorat en història de l’art amb la corresponsalia del diari El Mercurio, capçalera per la qual va cobrir informativament el cas contra Pinochet a Londres, on va residir entre 2001 i 2002. També va viure a Berkeley –Califòrnia- durant 8 mesos en 2008, on va continuar exercint el periodisme. Actualment col·labora en tasques de producció amb la televisió pública alemanya, SWR i Canal ARTE; i amb diversos mitjans espanyols i internacionals.
El seu compromís polític va començar en la lluita contra la dictadura de Pinochet a Xile, col·laborant amb Ràdio Cooperativa durant el plebiscit de 1988 i les primeres eleccions democràtiques. Aquesta entitat difonia informació alternativa a l’oficial i que va promoure el recompte paral·lel del plebiscit, el qual va impedir que Augusto Pinochet s’auto-proclamés guanyador.
A Catalunya ha militat al PSUC Viu, i va ser fundadora de Federalistes d’Esquerres, plataforma de la qual és membre de la junta directiva. Activista dels drets de la infància i de les dones, és responsable de comunicació de FEDAIA, la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats que treballen amb infants, joves i famílies en situació de risc d’exclusió social o desemparament. A més a més és vicepresidenta del Moviment Democràtic de Dones a Catalunya.

Ferran Pedret i Santos

Barcelona, 1979
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2002. Postgrau en Estrangeria per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Dret del Treball i la Seguretat Social a l'IDEC de la Universitat Pompeu Fabra.
És, des de 2014, primer secretari del PSC-Barcelona. Ha estat secretari d'acció política del PSC-Barcelona entre 2008 i 2012, i viceprimer secretari del PSC-Barcelona entre 2012 i 2014

Alicia Romero Llano

Caldes d'Estrac, 1976
Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, posteriorment vaig acabar estudis de Postgrau en dret local i urbanístic per l'IDEC i de Màster en Direcció pública i governança per ESADE.
A les eleccions municipals espanyoles de 1999 fou elegida per primer cop regidora de l'Ajuntament de Mataró. De 2005 a 2011 fou tinent d'alcalde d'innovació i promoció de la ciutat, i Presidenta del Parc Tecnocampus Mataró-Maresme. A partir del 2011 va treballar al consorci GlobaLleida i a la gerència de l'Ajuntament de Premià de Mar

Jordi Terrades Santacreu

Granollers, 1957
És oficial en excedència del Registre de la Propietat a Mollet del Vallès (Vallès Oriental).
Ha estat president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental (1998-2003) i president del Consell Comarcal del Vallès Oriental des del 1993 fins el 2003. Primer secretari de la Federació del Vallès Oriental del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) (1982-2000).
Diputat des de la VI legislatura

Assumpta Escarp Gibert

Terrassa, 1957
Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona. En aquesta època comença a militar en el PSUC, i més tard passarà a ser membre del PSC.
Des de l'any 1985 vinculada a l'Ajuntament de Barcelona: Àrea de Salut Pública, Ciutat Vella, Serveis centrals, Gabinet del Primer Tinent d’Alcalde, Cap del Gabinet de l’Alcaldia.
Regidora del Grup Municipal del PSC en les eleccions del 2003. Durant aquest període va estar al capdavant de la regidoria de Participació Ciutadana, Solidaritat i Cooperació i posteriorment, al 2006 va ser nomenada Regidora d’Urbanisme, assumint també durant tot el mandat la regidoria del Districte de l’Eixample.
A partir de 2007, a més de continuar al capdavant del Districte de l’Eixample, va ser Regidora Coordinadora de l’Àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, i presidenta de TMB. Al maig del 2010 és nomenada Tercera Tinent d’Alcalde i deixa la regidoria del Districte de l’Eixample, ja que és designada regidora del Districte de Ciutat Vella.

David Pérez Ibáñez

Esther Niubó Cidoncha

Pol Gibert Horcas

Marta Moreta Rovira

Raúl Moreno Montaña

Eva María Martínez Morales

Juan Luis Ruiz López

Maria Mas Arrufat

David Donaire Domínguez

Mercè Cardona Junyent

Jordi Riba Colom

Eva Menor Cantador

Josep Perpinyà i Palau

Vanesa Muñoz Fernández

Mario García Gómez

Olga Ortiz Moreno (INDEPENDENT)

Enric Fernández-Velilla Ceprià

Esther Pujol i Martí

Jonatan Martínez López

Mireia Dionisio Cale

Carlos Cordón Núñez

Judith Riera Román

Ernesto Carrión Sablich

Isabel Sierra Navarro

Abdul Razzaq Sadiq Chohan

Elia Tortolero Orejuela

Marcos Pérez López

Sonia Guerra López

Salustià Monteagudo Hidalgo

Maria Lladó Leal

Juan Pedro Pérez Castro

Maria Teresa Revilla Sánchez

Mohamed Ahsissene Ben Sbih

Concepción Jiménez Cruz (Conchi)

Adrià Díaz Maldonado

Miriam Pérez Rojano

David Buxens Escorihuela

Maria Immaculada Bajo de la Fuente

Antonio Rozas Martínez

Ana Ampudia i Dalmau

Roger Guisado Castro

Anna Villarreal Pascual

José Luis López Carrasco

Carmen López García

José Antonio Monteagudo Urgel

Isabel Iglesias Martínez

Hugo Ferrer Sáez

Carme Tena Lameiro

David Gómez Luque

Rosa Jiménez Martínez

Ernest Suñé Nicolas

Daniela Fernández Llorens (INDEPENDENT)

Lucio Villasol González

Eva Riulas Huet

Jordi Piera Cascales

Olga Campos Berlanga

Miguel Comino Haro

Dolors González Dana

Joan Ramón i Bernabé

Mireia Cándida Garrido García

Juan Carlos Fernández López

Eva Centeno Escudero

Marcos Delgado Chamizo (INDEPENDENT)

Susana López Rico

Manolo Gómez Acosta

Isis Abad Ruiz

Alex Ramos Torre

Núria Gispert Feliu

Manuel Zaguirre Cano

Anna Balletbó i Puig

Carlos Losada Marrodan (INDEPENDENT)

Carme Valls Llobet (INDEPENDENT)

Mario Romeo García

Elisenda Malaret García (INDEPENDENT)

Jordi Hereu i Boher

Victoria Camps Cervera (INDEPENDENT)

Carlos Jiménez Villarejo (INDEPENDENT)

Suplents

Laura Rodríguez Mesa

José Ignacio Aparicio Ciria

Laura Millan Martos

Javier Fernández Medrano

Catalina Siles Royo

Pedro Curado Bola

Tarragona

Rosa M. Ibarra Ollé

És llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida i té un Màster en Lideratge per la Gestió Política i Social per la UAB.
Ha estat regidora de l'Ajuntament d'Alió des de 1999 fins el 2007. Des de 2007 és regidora de l'Ajuntament de Valls, essent responsable de la Regidoria d'Obres, Activitats i Habitatge i presidenta de PROVALLS fins el 2011, any en què va ser nomenada com a Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament, càrrec que manté actualment. Va ser la cap llista del PSC a les eleccions municipals de 2015.

Carlos Castillo Rosique

Tarragona, 1975
Llicenciat en Dret per la UAB, mestratge en Dret d’Empresa i en Dret Urbanístic
Regidor de l’Ajuntament de Tarragona amb responsabilitats de govern de 2007 a 2015, portant àrees com Territori, Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Llicències

Joan Caballol (INDEPENDENT)

Bibana Porres Carranza

Andreu Martín Martínez

Rocio León Aller

Manel de la Vega Carrera

M. Jesús Sánchez Soldevila

Eloi Menasanch Sevil

Laura Vidal García

Christian Martínez Rodríguez

Dolors Gurrera Romo

Alfons García Rodríguez

Dolors Bel Guerrero

Ander Mikel Basterrechea Aranguren

Ambiorix de Jesús Rivera Rodríguez

Meritxell Cano Bravo

Josep Félix Ballesteros Casanova

Suplents

Lucía López Cerdan

Lucio Moreno Fernández

Lleida

Óscar Ordeig Molist

Vic, 1978
Doctor en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en Fiscalitat i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
Diputat al Parlament, regidor a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i membre de l’Executiva de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran.

Montse Mínguez García

David Pampuls Camats (INDEPENDENT)

Silvia Romero Galera

José Crespin Gómez

Maria Vérges Pérez

Cristian Botija Caravaca

Noelia Soto González

Buenaventura Baca Hernández

Lorena González Dios

Joel Arbonés Solé

Carmen Ribera Baró

Mohammed El Momoum

Núria Medina Ximenis

Àngel Ros Domingo

Suplents

Kleber Esteve Ramells

Rosa Mª Caelles Mir

Pedro Coria González

Pepita Peiró Badia

Carlos García Gómez

Maria Burgués Bargués

José Luís Palacios Rodríguez

Pasión Gador Romero García

Joan Manel Alés Martín

Girona

Rafel Bruguera Batalla

L'Escala, 1956
Diplomat en Magisteri, Diplomat de postgrau en Comunicació i Estratègia Política i Màster en Gestió i Dret Local per la Universitat Autònoma de Barcelona; Màster en Gestió i Dret Local per la UAB
Diputat al Parlament de Catalunya des de 2015. Alcalde de l’Escala de 1983 i 1995. Senador pel PSC a l’Entesa Catalana de Progrés de 2004 a 2008 i de 2011 a 2015.

Montserrat Surroca (INDEPENDENT)

Pere Caselles Borrell

Maite Guerrero Sánchez

Martí Duran Pons

Laura Serrano Gálvez

Josep Maria Aliste

Cristina Martínez

Albert Bramon Vives

Anna Belén López Soto

Josep López Redondo

Olga Simarro Rojas

Carles Fernández Amer

Mónica Ríos García

Joan Martín

Anna Belén Avilés

Francesc Guisset

Suplents

Toni Marín Acuña

Mª Ángeles Carrión García

Arturo Prades

Marta Poyatos González

Jose García

Any 2015

Barcelona

Miquel Iceta Llorens

Barcelona, 1960
Primer Secretari del PSC des de 2014
Va ser membre de la Comissió Executiva del PSC des de 1984 al 2011; la darrera responsabilitat que va desenvolupar va ser la de Viceprimer secretari i portaveu del partit. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Cornellà (1987-1991), Director del Departament d’Anàlisi del Gabinet de la Presidència del Govern (1991-1995), Sots-director d’aquest mateix Gabinet (1995-1996), Diputat al Congrés per Barcelona (1996-1999) i Diputat al Parlament de Catalunya des de 1999.

Eva Granados Galiano

Barcelona, 1975
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció Pública a Esade i experta en Mercat de Treball i Diàleg Social per la Universidad Complutense en col·laboració amb l’Escuela Julián Besteiro de la UGT
Diputada del Grup Socialista al Parlament de Catalunya des de 2010. Ha estat membre del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya amb diferents responsabilitats com les secretaries d’Ocupació, de Política Institucional i la Vicesecretaria General. També ha participat del sindicalisme a nivell estatal al Comitè Confederal de la UGT. És treballadora en excedència de l’empresa ALSTOM, i també en l’àmbit de la recerca i difusió dels Drets Humans a la Universitat de Barcelona, així com en la informació i dinamització de joves al CISEC. Patrona de la Fundació Campalans i Directora de l’Informe Social.

Ferran Pedret Santos

Barcelona, 1979
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2002. Postgrau en Estrangeria per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Dret del Treball i la Seguretat Social a l'IDEC de la Universitat Pompeu Fabra.
És, des de 2014, primer secretari del PSC-Barcelona. Ha estat secretari d'acció política del PSC-Barcelona entre 2008 i 2012, i viceprimer secretari del PSC-Barcelona entre 2012 i 2014

Alicia Romero Llano

Caldes d'Estrac, 1976
Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, posteriorment vaig acabar estudis de Postgrau en dret local i urbanístic per l'IDEC i de Màster en Direcció pública i governança per ESADE.
A les eleccions municipals espanyoles de 1999 fou elegida per primer cop regidora de l'Ajuntament de Mataró. De 2005 a 2011 fou tinent d'alcalde d'innovació i promoció de la ciutat, i Presidenta del Parc Tecnocampus Mataró-Maresme. A partir del 2011 va treballar al consorci GlobaLleida i a la gerència de l'Ajuntament de Premià de Mar

Jordi Terrades Santacreu

Granollers, 1957
És oficial en excedència del Registre de la Propietat a Mollet del Vallès (Vallès Oriental).
Ha estat president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental (1998-2003) i president del Consell Comarcal del Vallès Oriental des del 1993 fins el 2003. Primer secretari de la Federació del Vallès Oriental del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) (1982-2000).
Diputat des de la VI legislatura

Assumpta Escarp Gibert

Terrassa, 1957
Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona. En aquesta època comença a militar en el PSUC, i més tard passarà a ser membre del PSC.
Des de l'any 1985 vinculada a l'Ajuntament de Barcelona: Àrea de Salut Pública, Ciutat Vella, Serveis centrals, Gabinet del Primer Tinent d’Alcalde, Cap del Gabinet de l’Alcaldia.
Regidora del Grup Municipal del PSC en les eleccions del 2003. Durant aquest període va estar al capdavant de la regidoria de Participació Ciutadana, Solidaritat i Cooperació i posteriorment, al 2006 va ser nomenada Regidora d’Urbanisme, assumint també durant tot el mandat la regidoria del Districte de l’Eixample.
A partir de 2007, a més de continuar al capdavant del Districte de l’Eixample, va ser Regidora Coordinadora de l’Àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, i presidenta de TMB. Al maig del 2010 és nomenada Tercera Tinent d’Alcalde i deixa la regidoria del Districte de l’Eixample, ja que és designada regidora del Districte de Ciutat Vella.

David Perez Ibáñez

Esther Niubó Cidoncha

Pol Gibert Horcas

Marta Moreta Rovira

Raul Moreno Montaña

Eva Martinez Morales

Francisco Romero Gamarra

Dolors Conde Domínguez

Cristofol Gimeno Iglesias

Radmila Bubano Stojisavljevic

Antonio Navajas Adan

Noemi Trucharte Cervera

Joaquin Fernández Martos

Mireia Dionisio Cale

Christian Carneado Hernández

Dolors Rius Benito

Abdul Razzaq Sadiq Chohan

Mercè Porras Viñuela

Mariano Porras Gómez

M.Jesus Perez Perales

Jonatan Martinez López

Dolors Gonzalez Dana

Enric Fernandez-Velilla Ceprià

María Reyes Solaz García

Victor Francos Díaz

Clara Casares Ortínez

Jose Ignacio Aparicio Ciara

M del Carmen Pazos Hoyos

Marcos Perez Lopez

Judith Riera Roman

Daniel Hurtado Díaz

Maria Immaculada Bajo de la Fuente

Mariano Matamoros Gines

Elia Tortolero Orejuela

Francisco Javier Perellón Bravo

Cristina Ciudad Fernández

Lluis Alberto Guitart Hidalgo

Maria Adoración Garcia Vecino

Ivan Garcia Paredes

Carme Carmona Pascual

Jose Antonio Monteagudo Urgel

Mila Arcarons Oferil

Jhonys Justo Aquino Plácido

Maria Teresa Comino Haro

Alberto Domínguez González

Carme Garrido Garrido

Ivan Marza Viola

Carla Millan Peñaranda

Francisco Llorente Galera

Isabel Iglesias Martinez

Lluis Gines Pascual

Sandra Tirado Ochoa

Enric Lopez Jurado

Laura Lozano Carrasco

Roger Guisado Castro

Lourdes Borell Moreno

Juan Pedro Perez Castro

M. Mercedes Bermudez Lopez

Manuel Joaquin Ruiz Montero

Rosa Villalonga Robles

Mohamed Ahsissene Ben Sbih

Montserrat Jimenez Molina

Jesus Naharro Rodríguez

Montserrat Rueda Miralles

Albert Garrit Cano

Maria Luis Jiménez Ordóñez

Pere Soler Artalejo

Pilar Bespín Minguillon

Juli Silva Ridao

Ruth Soto García

Rubén Castro Torres

Reyes Sosa Chireno

José Maria Ballesteros

Rosa Jimenez Martínez

David Morales Campos

Montserrat Illa

Francesc Aguilà González

Núria González López

Jordi Llovet

Suplents

Elena Díaz Torrevejano

Braulio Saul Mora Muentes

Carmen Porras Tovar

Babacar Mbaye Seck

Pilar Gorina Saenz de Cabezón

Ramón Burgués Salse

Santi Fontanet Barberà

Maria Dolors Pinós Piedra

Tarragona

Carlos Castillo Rosique

Tarragona, 1975
Llicenciat en Dret per la UAB, mestratge en Dret d’Empresa i en Dret Urbanístic
Regidor de l’Ajuntament de Tarragona amb responsabilitats de govern de 2007 a 2015, portant àrees com Territori, Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Llicències

Rosa Maria Ibarra Ollé

És llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida i té un Màster en Lideratge per la Gestió Política i Social per la UAB.
Ha estat regidora de l'Ajuntament d'Alió des de 1999 fins el 2007. Des de 2007 és regidora de l'Ajuntament de Valls, essent responsable de la Regidoria d'Obres, Activitats i Habitatge i presidenta de PROVALLS fins el 2011, any en què va ser nomenada com a Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament, càrrec que manté actualment. Va ser la cap llista del PSC a les eleccions municipals de 2015.

Bibana Porres Carranza

Raimon Ferré Vallés

Rocio León Aller

Eloi Menasanch Sevil

María Beltrán Piñol

Christian Martínez Rodríguez

Maria Jesús Sánchez Soldevila

Ander Mikel Bastarrechea Aranguren

Laura Vidal García

Jordi López Leor

Meritxell Cano Bravo

Jordi Villar Esparza

Montse Muñoz Madueño

Eugeni Monllaó Sabaté

Lucía López Cerdán

Lucio Moreno Fernández

Suplents

Jéssica Moya Núñez

Antoni España Forcadell

Cristina Borras Margalef

Lleida

Oscar Ordeig Molist

Vic, 1978
Doctor en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en Fiscalitat i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
Diputat al Parlament, regidor a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i membre de l’Executiva de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran.

Maria Rosa Ball

Ricard Pons Pico

Maria Vergés Pérez

Klever Esteve Ramells

Rosa Maria Caselles Mir

Cristian-Carlos Botija Caravaca

M. Carmen Rivera Baro

Josep Maria Semino Laguia

Noelia Soto González

Josep Maria Dalmau Gil

Rosi Maqueda Rodríguez

Carles Garcia Gómez

Josefa Peiró Badia

Àngel Ros i Domingo

Suplents

Alejandro Dante Pérez Berenguer

Lorena González Dios

José Luis Palacios Rodríguez

Maria José Alcalá González

Joan Manel Alés Martin

Miriam Balart Comajuncosas

José Solís Cangas

Girona

Rafael Bruguera Batalla

L'Escala, 1956
Diplomat en Magisteri, Diplomat de postgrau en Comunicació i Estratègia Política i Màster en Gestió i Dret Local per la Universitat Autònoma de Barcelona; Màster en Gestió i Dret Local per la UAB
Diputat al Parlament de Catalunya des de 2015. Alcalde de l’Escala de 1983 i 1995. Senador pel PSC a l’Entesa Catalana de Progrés de 2004 a 2008 i de 2011 a 2015.

Maite Guerrero Sánchez

Albert Bramon Vives

Maurici Jiménez Ruíz

Dolors Padilla Richart

Alfons Martínez Puig

Carles Fernández Amer

Carolina Jiménez Fernández

Arturo Prades Martínez

Anna Belén Aviles Ramos

Larbi Hlal Boutir

José Martínez Herrera

Marisol Perea Martín

Alfons Jiménez Cortacans

Ramatoulaye Sabaly Traore

Maria Teresa García Pérez

Julio Ortín Darné

Suplents

Olga Simarro Rojas

Fany López Gil

Lluís Castañer de Santiago

Marta Poyatos González

Josep Garcia Rodríguez

Somaya Waez Bieto

Antonia Jiménez Torres

Francisco Javier Pastor Núñez

Juan José Grima Gregorio

Any 2012

Barcelona

Pere Navarro

Maurici Lucena

Núria Parlón

Joan Ignasi Elena

Rocío Martínez-Sampere

Daniel Fernández

Eva Granados

Jaume Collboni

Montserrat Capdevila

Celestino Corbacho

Miquel Iceta

Jordi Terrades

Ferran Pedret

Alícia Romero

Laia Bonet

Javi López

Cristòfol Gimeno

Sergi Vilamala

Maria Soler

Caterina Mieras

David Pérez

Teo Romero

Carme Garcia

Francisco Romero

Alexandra Moreno

Jordi del Río

Joaquim Balsera

Abel Garcia

Erika Torregrossa

Sílvia Egea

Pere Garcia

Jaume Bosch

Lluïsa Melgares

Josep Garzón

Montse Montiel

Joan Callau

Julio Garzón

Alba Barnusell

Iolanda Pàmies

Eva Martínez

Albert Aixalà

Daniel Salinero

Javi Naya

Marta Moreta

Susanna Mérida

Néstor Cabañas

Noèlia Torres

Najat Benaich

Albert Tort

Josep Rueda

Josep Perpinyà

Dolors Rius

Lourdes Borrell

Enric López

Julio Aguilar

Dolors González

Iolanda Costa

Arnau Ramírez

Jordi López

Manuel Ruiz

Carolina López

Juan Pedro Pérez

Daniel Rosillo

Sònia Díaz

Joan Sau

Maria Jesús López

Cristina Ciudad

Javier García

Cristòfol Pérez

Montse Rubio

Ignasi Fernández de Senespleda

Eduard Rivas

José Navarro

Rosa Argelaguet

Ana Mazas

Lídia Paredes

Paco Pérez

Miquel González

Sílvia Hernández

David Gutiérrez

Teresa Comino

Salvador Pastor

Agustí Garcia

Agustí Garcia

Pedro Curado

Carolina Pallès

Suplents

Zeus Abdellah

Sílvia Tamayo

Javier Paredes

Mila Vicente

Ligia Castelo

Mariano Porras

Sílvia Peralta

Marta Verdejo

Ahmed Afzal

Tarragona

Xavier Sabaté

Núria Segú

Núria Ventura

Elena Salinas

José Domínguez

Mario Burzuri

Arantzazu Longares

Alfons García

Ramon Farré

Dolors Bell

Jesús Torralba

Gerard Gràcia

Arturo Miró

Sònia García

Olga González

Diana Salvadó

Josep Maria Lleixà

Josep Fèlix Ballesteros

Suplents

Castor Gonell

Enriqueta Aznar

Antonia España

Maite Huerta

Rocio Léon

Lleida

Àngel Ros

Òscar Ordeig

Jordina Freixanet

Mònica Lafuente

Paquita Sanvicen

Joan Valldaura

Josep Quero

Joan Miquel Simó

Lourdes Esteve

Encarna Tarifa

Pepita Peiró

Josep Mòdol

Klever Esteve

Mercè Agustí

Maria Verges

Suplents

Diego López

Josep Maria Dalmau

Rosa Caselles

Carmen Rivera

Joan Antoni Boldú

Girona

Juli Fernández

Marina Geli

Iolanda Pineda

Ignasi Thió

Núria López

Pere Casellas

Maite Guerrero

Joan Bernat

Cristina López

Manel Roqueta

Natàlia Martínez

Maurici Jiménez

Marc Làmua

Consol Canteny

Esteve Pujol

Teresa Farrés

Josep Marigó

Suplents

Javier Jonama

Maria Quer

Sergi Ujaldón

Esteve Maurell

Elisenda Pérez

Any 2010

Barcelona

José Montilla Aguilera

Montserrat Tura Camafreita

Celestino Corbacho Chaves

Laia Bonet Rull

Miquel Iceta Llorens

Manuela De Madre Ortega

Ernest Maragall Mira

Rocío Martínez-Sampere Rodrigo

Jaume Collboni Cuadrado

Eva María Granados Galiano

Joan Ferran Serafini

Higini Clotas Cierco

Consol Prados Martínez

Daniel Font Cardona

Montserrat Capdevila Tatché

Jordi Terrades Santacreu

Caterina Mieras Barceló

Roberto Edgardo Labandera Ganachipi

Judit Carreras Tort

Antoni Comín Oliveres

Ciriaco Hidalgo Salgado

Palmira Arcarons Oferil (Mila)

Flora Vilalta Sospedra

Mohammed Chaib Akhdim

David Pérez Ibáñez

Carme Labòria Rojas

Francisco Javier López Fernández

Cristóbal Gimeno Iglesias

Ana María García Recio

Pere García Giménez

Tatiana Mansilla Benito

Ester Pujol Martí

Esther García García

Carles Rivera Molins

Josep Guinot Mauchan

Èric Gómez Aznar

María Soler Sala

Salustià Monteagudo Hidalgo

Immaculada Ferret Raventós

Fouad Ahmad Assadi

Carmen Lucas Giralt

Mercè Perea Conillas

Francisco García Pascual

Daniel Salinero Castillo

Divaika Kiemba Dina

Esther Niubó Cidoncha

Josep Rueda García

Jordi Mas Herrero

Dayse Ivonne Cabrera Moreira

Jaume Bosch Pugès

Xavier Paz Penche

Alexandra Moreno Pardo

Mohamed Belkaid Benomar

Mercè Rodó Vilardell

Eduardo Alberto Fernández-Silva Méndez

Luis Fernando García Egea

Pedro Rodríguez Rodríguez

Susanna Mérida López

María Pilar Salat Agramunt

Rosa María Martín Arjona

Carles Campdepadròs García

Jaume Monné Dueñas

Carmen Bastida Marco

María Jesús Pérez Perales

María Dolors Fernández Bosch

Josep Paré Aregall

Eva María Martínez Morales

Francesc García Guinart

María Mas Arrufat

María Lourdes Peruchet Font

Iñaki Alejandro Erazo Martínez

Mireia Flores Centellas

Cristina Ares Cardete

Oriol Puig Mora

Alba Barnusell Ortuño

Gisel·la Ramírez Vidal

Joaquin Mas Rius

Juan Moreno León

Glòria Torner Miquel

Elisabeth Pérez Ribas

Francesc Xavier Robert Duran

Carme Puig Antich

Sergi Mingote Moreno

Marina Bru Puron

Mar Serna Calvo

Suplents

Cristian Rastrojo Lara

Francesc Abad Abad

Josefina Altarriba Queralto

Mireia Dionisio Calé

Nestor Cabañas López

Isabel Sierra Navarro

Marta Moreta Rovira

Miguel Ángel Rivero Hernández

Jordi Casas Pons

Tarragona

Francesc Xavier Sabaté Ibarz

Núria Ventura Brusca

Josep M. Sabaté Guasch

Núria Segú Ferré

Joaquim Josep Paladella Curto

Ramón Ribas Solé

M. Jesús Sequera García

Dolors López Ortega

Jesús Torralba López

Montserrat Roca Navarro

Francisco David González Cardeña

Josep Solé Arnal

Carlos Castillo Rosique

M. Teresa Huerta Hortelano

Ana Peláez Ramírez

Victòria M. Giménez Ismael

Bachir Azzouz El Madani

Santiago J. Castellà Surribas (Independent)

Suplents

Fernando Pérez Lafita

Miquel Juncosa Sentís

Josep Montané Vidal

Noemí Espigares Victoria

Maria Josep Beltran Piñol

Eduard Rel Cartoixa

M. Carmen Crespo Blázquez

Miquel Alonso Herrera

Rocío León Aller

Lleida

Joaquim Llena i Cortina

Agnès Pardell i Veà

Mònica Lafuente de la Torre

Antoni Llevot i lloret

Teresa Montanuy i Baró

Joan Valldaura i Pujol

Amador Marqués Atés

Francesca Sanvicén i Torné

Enric Roures i Gené

Josepa Peiró i Badia

Òscar Ordeig i Molist

Kleber Esteve i Ramells

Carme Garrofé i Amorós

Arànzazu Calvera i Cosculluela

Angel Ros i Domingo

Suplents

Joan Pellicer i García

Miquel Solanes i Guasch

María Vergés Pérez

Núria Regí i Olesti

Girona

Joaquim Nadal i Farreras

Marina Geli i Fàbregas

Esteve Pujol i Badà

Pia Bosch i Codolà

Joan Albesa i Poncet

Ruth Rosique i Labarta

Pere Albó i Marles

Magda Casamitjana i Aguilà

Glòria Plana i Yanes

Estanis Puig i Artigas

Núria López i Rodríguez

Noèlia Valverde i Martínez

David Maldonado i Gutiérrez

Consol Cantenys i Arbolí

Ciro Llueca i Fonollosa

María Quer Ariñó

Ricard Herrero i Suñer

Suplents

Joan Trias i Badruna

Esteve Maurell i Meya

Mònica Geronès i Rovira

Marian Sais i Bedmar

Alfons Jiménez i Cortacans

Dolors Padilla i Richart

Jordi Figueras i Bosch

Júlia Vendrell i Amate

Alfons Martínez i Puig

Maurici Jiménez i Ruiz

Any 2006

Barcelona

José Montilla Aguilera

Antoni Castells Oliveres

Manuela De Madre Ortega

Montserrat Tura i Camafreita

Miquel Iceta Llorens

Ernest Maragall Mira

Carme Figueras Siñol

Ferran Mascarell i Canalda

Jordi Valls i Riera

Lídia Santos i Arnau

Joan Ferran Serafini

Caterina Mieras Barceló

Jordi William Carnes i Ayats

Higini Clotas Cierco

Consol Prados Martínez

Josep Maria Balcells Gené

Rocío Martínez-Sampere Rodrigo

Daniel Font Cardona

Josep Maria Rañé Blasco

Montserrat Capdevila Tatché

David Pérez Ibáñez

Antoni Comín i Oliveres

Judit Carreras Tort

Roberto E. Labandera Ganachipi

Palmira Arcarons i Oferil (Mila)

Mohamed Chaib Akhdim

Jordi Terrades i Santacreu

Flora Vilalta Sospedra

Rosa Maria Ferrer Valls

Mª Teresa Estruch Mestres

Josep Casajuana Pladellorens

Dídac Pestaña Rodríguez

Esperanza Aguilà Ducet

Bernardo Fernández Martínez

Francesc Bustos Garrido

Carmen Bastida Marco

Raúl Moreno Montaña

David Aaron López Martí

Santiago Fontbona Arbós

Gema Mumbrú Moliné

Francisca Soriano Raigón (Paquita)

Óscar Julio García Cubiña

Begoña Iñurria Martínez

Salustià Monteagudo i Hidalgo

Felisa Lora Jiménez (Feli)

Isabel Marcuello García

Rubén Cabañas López

Rosa María Puig-Serra Santacana

Roger Pallarols Taylor

Jaume Bosch Pugès

Elisabeth Pérez Ribas

Alejandro Colldeforns Bergnes de las Casas

Mª José Bautista Moya

Eva Ferrer Galcerán

María Salmerón Chacón

Ana Mª Prados Fernández

Christian Munuera Ferrándiz

Jordi Riba Colom

Sandra del Pozo Sánchez

José Manuel Bueno Martínez

María Soler Sala

José A. Montoya Luque

Fouad Ahmad Assadi

Raquel López Hurtado

Rosa María Martín Arjona

Álvaro Javier Luna Herrera

Aintzane Conesa i Palacios

Francisco Romero Gamarra

Arantxa Martínez Redondo

Josep Paré Aregall

Carmen Lucas Giralt

Josefina Martínez Martínez

Francisco Guisado Santano

Núria Valero González

Abel García Marín

Susana Villa Puig

Rafael Martín Ribas

José Massó Gel

María Ramoneda Roma

Manuel Espinosa Palomino

Maria Carme Sánchez Martín

Concepció Rodríguez Cara (Conxita)

Juan José López Burniol

Helena Guardans Cambó

Jordi Hereu Boher

Suplents

Joaquim Blanch Conejos

Joan Cals Torres

Marta Farrés Falgueres

Olga María Gómez Fernández

Ángel Marcos Martín

Tarragona

Francesc Xavier Sabaté Ibarz

Núria Segú Ferré

Núria Ventura Brusca

Martí Carnicer Vidal

Alexandre Martínez Medina

Joaquim Josep Paladella Curto

María Dolores López Ortega

María del Carme Mas Morilla (CpC)

Pere Lluís Doménech Santos

Martina García Frontera

María Teresa Carrera González

María Pilar Ten Bartual

Noemí Aymamí Ortíz

María dels Dolors Carreras Casany

Belinda Ezquerra Barberà

Jaume Ramón Pena Nolla

Josep Solé Arnal

Lluís Miquel Pérez Segura

Suplents

María dels Angels Francisca Casado Burillo

María Carmen Crespo Blázquez

Joan Ferré Verge

Josep Grau Mestres

Antonio Muñoz Olivares

Fernando Pérez Lafita

Roser Recasens Vives

Joan Sanahujes Rull

Alfonso Luis Tauroni Padrón

Lleida

Joaquim Llena i Cortina

Agnès Pardell i Veà

Marta Camps Torrens

Francesc Boya Alòs

Antoni Llevot Lloret

Mónica Lafuente de la Torre

Manuela González Griñán (CpC)

Maria Mercè Agustí Parareda (CpC)

Francesc Sanvicen Tornè

Àngel Jubete Comenge

Joan Enric Roures Gené

Sebastià Noguero Noguero

Maria Teresa Montanuy Baró

Kleber Esteve Ramells

Angel Ros i Domingo

Suplents

Josep Baldillou Salvans

Silveri Caro Cabrera

Maria Rosa Castellà Coletas

Josefa Peiró Badia

María Carme Rivera Baró

Girona

Joaquim Nadal i Farreras

Marina Geli i Fàbregas

Joan Manuel del Pozo i Álvarez

Esteve Pujol i Badà

Pía Bosch i Codolà

José Antonio Donaire i Benito

Pepa Celaya i Armisen

Pere Casellas i Borrell

Miquel Palomeras i Anglada

Núria Carreras i Jordi

Yolanda Vila i Fernández

David Maldonado i Gutiérrez

Albert Pacheco i Planas

Magda Casamitjana i Aguilà

Núria López i Rodríguez

Martí Nogué i Selva

Anna Pagans i Gruartmoner

Suplents

Joan Llopart i Folch

Sònia da Silva i Domínguez

María Sais i Bedmar

Glòria Plana i Yanes

Antoni Mora i Puigvi

Jordi Sargatal i Vicens (CpC)

Any 2003

Barcelona

Pasqual Maragall Mira

Manuela De Madre Ortega

Josep M. Vallès Casadevall (CpC)

Antoni Castells Oliveres

Carme Valls Llobet (CpC)

Miquel Iceta Llorens

Higini Clotas Cierco

Ernest Maragall Mira

Carme Figueres Siñol

Montserrat Tura Camafreita

Joan Ferran Serafini

Caterina Mieras Barceló

Miquel Barceló Roca

Josep M. Carbonell Abelló

Teresa Serra Majem (CpC)

Manel Royes Vila

José M. Rañé Blasco

Oriol Nel·lo Colom (CpC)

Consol Prados Martínez

Lídia Santos Arnau

Alexandre Masllorens Escubós (CpC)

Ramón Espasa Oliver (CpC)

Joan Roma Cunill

David Pérez Ibáñez

M. Assumpta Baig Torras

Anna del Frago Bares

Flora Vilalta Sospedra

Mohammed Chaib Akhdim (CpC)

Pilar Díaz Romero

Roberto Labandera Ganachipi

M. Àngela Gasso Closa

Teresa Estruch Mestres

Joan Galcerán Margarit

Bernardo Fernández Martínez

Juan Manuel Jaime Ortea

Jordi Terrades Santacreu

Antoni Comín i Oliveres (CpC)

Josep Casajuana Pladellorens

Conxita Rodríguez Cara

Montserrat Capdevila Tatché

Ferran Vallespinos Riera

Felisa Lora Jiménez

Begoña Iñurria Martínez

Salustià Monteagudo i Hidalgo

Eva Ferrer Galcerán (CpC)

Palmira Arcarons Oferil (Mila)

Eva Menor Cantador

M. Carmen Soldán Sánchez

David Escuder Martínez

Pere Soler Artalejo

Oscar García Cubiña

Judit Carreras Tort

Sara Faiges Vicente

Carme Palacios Manuel

Josep Jo Munné

Sandra del Pozo Sánchez

M. del Carmen Porro Arias

Isabel Peña Álvarez

Gemma Mumbrú Moliné

Jordi Girona Alaiza

Dolors Tolo Peguera

Raquel Agustí Vendrell

Sonia Hernández Escudero

Ricardo Castro Navío

Marisol Pacheco Martos

Arantxa Martínez Redondo

Núria Conesa Primo

Francisco Javier Roldán Barcelona

Francisca Soriano Raigón

Josep Morales Aznar

Jordi Riba Colom

David Vergara Figueras (CpC)

Xavier Muñoz Pujol (CpC)

Roser Bofill Portabella (CpC)

Miquel Roa López (CpC)

Jordi Lozano González (Petit) (CpC)

Elisabet Galí Camprubí (CpC)

Anna Veiga Lluch (CpC)

Narcís Comadira Moragriega (CpC)

Joan Majó Cruzate

Llorenç Gomis Sanahuja (CpC)

Ramón Folch Guillen (CpC)

Josep M. Bricall Masip (Independent)

Xavier Folch i Recasens (CpC)

Juan José López Burniol (CpC)

Suplents

Joana Alamillo Cuesta

Joan Cals Torres

Francesc Planas Comes (Independent)

Tarragona

Lluis Miquel Pérez Segura

Joan Sabaté Borràs

Maria Teresa Carrera González

Martí Carnicer Vidal

Núria Segú Ferré

Joaquim Josep Paladella Curto (Independent)

Francesc Vallès Vives

María del Carme Mas Morilla (CpC)

Ana Amelia Díaz Sancho

Rosa María López Portilla

Joan Castor Gonell Agramunt

María de los Ángeles Heredia Ernenwein (Independent)

Antoni Canosa Ribalta (Independent)

Antoni Espanya Forcadell

Montserrat Zamora Angulo

Carme Alba Pérez

Rafael Lluis Gisbert (CpC)

Montserrat Duch Plana

Suplents

Francesc Díez Ral

Joan Antoni Burgasé Rabinad

Joan Sanahujes Rull

Ismael Roldán Bermejo

Roser Recasens Vives

José M. Comas Pié

Antonio Muñoz Olivares

Salvador García Caurin

Manuel López Pasca

Lleida

Jordi Carbonell i Sebarroja

Joaquim Llena i Cortina

Marta Camps i Torrens (CpC)

Francesc Boya i Alòs (CpC)

Teresa Josa de Riu

Manuela González i Griñán (CpC)

Víctor Orrit i Ambrosio

Àngel Jubete i Comenge

Jordi Mas i Ortega

Mònica Lafuente de la Torre

Josefa Peiró i Badia (Independent)

Montserrat Serra i Cases

Maria Mercè Agustí i Parareda (CpC)

M. Rosa Castellà i Coletas (Independent)

Antoni Siurana i Zaragoza

Suplents

Eduard Ramon Baches i Lumbierres (JSC)

Francesc Ferran Torres i Arnó

Xavier Vilaseca i Bertran

Girona

Joaquim Nadal i Farreras

Marina Geli i Fàbregas

Manel Nadal i Farreras

Carme Carretero i Romay (CpC)

Esteve Pujol i Bada

Martí Sans i Pairuto

José Antonio Donaire Benito

Joaquim Valls i Ribas

Miquel Palomeras i Anglada

Pia Bosch i Codolà

Pilar Mundet i Torres

Joan Serra i Florensa

Jordi Sargatal i Vicens (CpC)

Lluís Sacrest i Villegas

Mª Teresa Ferrés i Àvila

Joan Armangué i Ribas

Anna Pagans i Gruartmoner (Independent)

Suplents

Carles Barceló i Vidal (CpC)

Pilar Fernández de Henestrosa Valls

Irene Sagnier i Torras

Any 1999

Barcelona

Pasqual Maragall Mira

Joaquim Nadal i Farreras

Manuela de Madre Ortega

Josep M. Vallés i Casadevall (CpC)

Carme Valls Llobet (CpC)

Higini Clotas i Cierco

Lluis Armet i Coma

Ramón Espasa i Oliver (CpC)

Carme Figueres Siñol

Montserrat Tura Camafreita

Manuel Bustos Garrido

Miquel Iceta i Llorens

M. Pilar Malla i Escofet (CpC)

Joan Ferran i Serafini

Miquel Barceló i Roca (CpC)

Josep Mª Carbonell i Abelló

Teresa Serra Majem (CpC)

Josep Mª Rañé i Blasco

Alexandre Masllorens i Escubós (CpC)

Joan Roma i Cunill

Caterina Mieras i Barceló

Josep Clofent i Rosique

Oriol Nel·lo i Colom (CpC)

David Pérez Ibáñez

Assumpta Baig Torras

Josep Casajuana i Pladellorens

Pilar Díaz Romero (CpC)

Bernardo Fernández Martínez

Mª Angel Gassó i Closa

Flora Vilalta Sospedra

Fèlix Sogas i Mascaró

Juan Manuel Jaime Ortea

Marc López Plana (CpC)

Cristina Viader i Anfrons (CpC)

Juan Galcerán i Margarit

Roberto Labandera Ganachipi

Mª Jesús Fanego Lorigados

Jordi Terrades Santacreu

Joan Ignasi Elena García

Ferran Vallespinós i Riera

Mª del Carmen Soldán Sánchez

Cristina Real Masdeu

Mª Lluïsa Ferré García

Conxita Campoy i Martí

Elisabet Comín i Oliveres (Betona) (CpC)

Carmen Mª Chacón Piqueras

Sergi Vilamala i Bastarras

Núria Carmona Cardoso

José Mora Rolando

Encarnación López Sola

Antonio Lacasta Núñez-Polo

Dora Ramón i Cabot

Mª Carme García Soler

Manel Vila i Motlló (CpC)

Marisa Sansa i Corrons

Adelino J. Macias González

F. Xavier Menéndez i Pablo

Tomasa Jiménez Frias (Tomy)

Carme Palacios Manuel

Josep Duran Vázquez

Núria Fuertes i Abella

Rosa Mª Prat i Balaguer

Maite Fueyo Margareto

Sónia Hernández i Escudero

Francisca Soriano Raigón

Joan Carrasco i Blas

Manuel Cáceres Castaño

Montserrat Badia Moreno

Efren Utrera Guerrero

Montserrat Coll Mañosa

Mª Isabel Darder Giménez-Zabada-Lissón

David Vergara Figueras (CpC)

Xavier Muñoz Pujol (CpC)

Roser Bofill Portabella (CpC)

Miquel Roa López (CpC)

Jordi Lozano González (Jordi Petit) (CpC)

Elisabet Galí Camprubí (CpC)

Anna Veiga Lluch (CpC)

Narcís Comadira Moragriega (CpC)

Joan Majó Cruzate

Víctoria Camps i Cervera (CpC)

Llorenç Gomis i Sanahuja (CpC)

Ramón Folch i Guillén (CpC)

Josep Mª Bricall i Masip (CpC)

Joan Raventós i Carner

Suplents

José Mª Moratalla Martínez

Joan Alamillo Cuesta

Antoni Pallarés Tuset

Tarragona

Montserrat Duch Plana

Martí Carnicer Vidal

Antoni Sabaté Ibarz

Josep Mª Simó Huguet

Dolors Comas d'Argemir Cendra (IC-EV)

Núria Segú Ferré (CpC)

Misericordia Vallès Freixa

Mariano Gil Agné

Miguel Alonso Herrera (IC-EV)

Ana Amelia Díaz Sancho

Josep Masdeu Isern

Alejandro Martínez Medina (CpC)

Salvador Matas Borrut (IC-EV)

Joaquim Marsal Griñó (CpC)

Elsenda Segura Pérez

Josep Mª Comas Pié (CpC)

Manuel Jiménez Ales

Víctor Gimeno Sanz (IC-EV)

Suplents

Joan Sanahujes Rull

Enric Verdú Font (IC-EV)

Ferran Levis Ríos

Lleida

Antoni Siurana Zaragoza

Ramón Vilalta Oliva

Francesc Boya Alós (CpC)

Marta Camps Torrents (CpC)

Joaquim Llena Cortina

Maria Mercè Rivadulla Gràcia (IC-V)

Jaume Niubó Solà

Fermí Tordesillas Casals (CpC)

Josefa Peiró Badia (Independent)

Maria Soletat Gasch Duran (IC-V)

Teresa Cortada Tehas (Independent)

Joan Gómez López

Ricard Pons Ticó (Independent)

Pere Blasco Balagueró (IC-V)

Teresa Josa de Riu

Suplents

Joan Soldevila Pagès (CpC)

Marta Cobo Ariño (IC-V)

Josep Pau Pernau

Girona

Marina Geli i Fàbrega

Manel Nadal i Farreras

Joan Surroca i Sens (CpC)

Martí Sans i Pairuto

Joan Boada i Masoliver (IC-V)

Margarida Castañer i Vivas

Rafel Bruguera i Batalla

Alfred Lacasa i Tribó (CpC)

Iolanda Pineda i Balló

Josep Manel López i Gifreu (IC-V)

Miquel Serra i Muntaner

Josep Mª Birulés i Bertran (CpC)

Natàlia González del Pueyo

Jaume Guillamet i Lloveras (CpC)

Neus Fàbregues i Teixidor (IC-V)

Pere Jordi Piella i Vilaregut

Salvador Sunyer i Aimeric (CpC)

Suplents

Josep Lluís Postigo García (IC-V)

Lluís Medir i Huertas (CpC)

Antoni Puigvert i Romaguera (CpC)

Any 1995

Barcelona

Joaquim Nadal i Farreras

Josep M. Obiols i Germà (Raimón)

Joan Reventòs i Carner

Manela de Madre i Ortega

Higini Clotas i Cierco

Josep M. Sala i Griso

Lluis Armet i Coma

Celestino Corbacho i Chaves

Carme Figueres i Siñol

Josep Mir i Bago

Joan Blanch i Rodríguez

Antoni Dalmau i Ribalta

Rosa Barenys i Martorell

Josep M. Rañé i Blasco

Xavier Guitart i Domenech

Joan Ferran i Serafini

Josep M. Carbonell i Abello

Josep Clofent i Rosique

Montserrat Tura i Camafreita

Joan Oliart i Pons

Magi Cadevall i Soler

Manel Bustos i Garrido

Joan Roma i Cunill

Santiago Riera i Olivé

Iñaki Guerrero i Barbecho

Assumpta Baig i Torras

Joan Canongia i Gerona

Bárbara Melenchón i Serrano

Josep Montes i Cuesta

Joan Ignasi Elena i García

Enric Termens i Beltran

Dolors Mariné i Figueras

Víctor Gimeno i Sanjuan

Cristina Real i Masdeu

Anna Gual i Casals

Esteve Terradas i Yus

Ferran Vallespinos i Riera

Mª Dolores Martínez i Risquez

Joan Castaño i Auge

Manuel E. Llorca i Ibáñez

Oriol Civil i Desveus

Josep M. Ballesteros i López

Ramón Camps i Roca

Núria Marín i Martínez

Aracel·li Aranda i Parrilla

Ignasi Cardelus i Fontdevila

Rafael Morales i Montes

Belén García i Criado

Montserrat Benítez Conejo

Carles Ferré i Cusco

Carles Barnes i García

Josep Baliu i Ibáñez

Carles Blasco i Bayot

Carmen García i Gómez

Dora Ramón i Cabot

Marcel Esteve i Robert

Manuel Guerrero i Monterrubio

Sonia Ruiz i García

Mª Jesús Fanego i Lorigados

Gabriel Pagès i Cirera

Concepció Gamisans i Torra

M. Angels Cantero i Gómez

Joan Carrasco i Torres

Maria Freiría i Santos

Tomasa Jiménez i Frias

Lídia Santos i Arnau

Antoni Grifol i Llopart

Josep Pujol i Cañado

Francesc Martín i Valencia

Antoni Duran i Rabella

Carmen Vilches i Plaza

Josep Gimeno i Capilla

Pere Segun i Coll

Josep Vicenç Santafé i Llopis

Ramón Sitja i Domenech

Brigitte Escolar i Valiente

Conxita Campoy i Martí

Susana Romero i Vila

Israel Lara i Berges

Francesc Botella i Martínez

Jordi Pousa i Engroñat

Miquel Arisa i Coma

Anastasio Sánchez i Moya

Joan Majò i Cruzate

Pasqual Maragall i Mira

Suplents

Juan Manuel Segovia i Ramos

Maite Beltrán i López

Lídia Cots i Muela

Tarragona

Josep Abelló Padró

Montserrat Duch Plana

Martí Carnicer Vidal

Marià Gil Agne

Antoni Sabaté Ibarz

Alfred Pérez de Tudela Molina

Francesc Josep Miró Melich

Josep Rofes Llorens

Rosa Maria Altes Bel

Joan Mas Nolla

Josep Bru Todo

Mª Cristina Bel Salvado

Ferran Buera Calvet

Pere Martí Benach Malivern

Roque Muñoz Martínez

Blas Soria López

Josep Lluis Cusidó Prats

Elena Regido Calduch

Suplents

Joan Enric Benavent Ferran

Inmaculada Sastre Miró

Núria Solé Segura

Lleida

Antoni Siurana Zaragoza

Ramón Vilalta Oliva

Joan Mª Ganyet i Solé

Teresa Josa de Riu

Francisco Boya Alós (Independent)

Joan Vilanova i Miró

Oscar Paulino Hernández Andrade

Mª Teresa Ginesta i Riera

Ramona Sabartes i Cercos (Independet)

Domingo Siuraneta i Perelló (Independent)

Alicia Masip i Villanueva

Mª Isabel García i González

Ramón Llauradó i Botí

Mª Teresa Utges i Noguès

Suplents

Mª Lourdes Rosell i Tomàs

Montserrat Serra i Cases

Sebastian Barranco i Tomàs

Girona

Manel Nadal i Farreras

Daniel Terradellas i Redón

Martí Sans i Pairuto

Pere Jordi Piella i Vilaregut

Marina Geli i Fàbrega (Independent)

Antoni Juanals i Roman

Ramón Serra i Codinachs

Mª Dolors Fernández Berges

Jaume Camps i Bové

Maria Crehuet i Wennberg

Jordi Turro i Goula

Josep Mª Bonet i Badia

Josep Mª Jofre i Vilanova (Independent)

Gabriel Cotano i Ortíz

Isabel Soria i Martínez

Joan Llenas i Juscafresa (Independent)

Joan Massot i Kleiner

Suplents

David Corral i García

Montserrat Pla i Font

Joan Duran i Cardona

Any 1992

Barcelona

Josep M. Obiols i Germà (Raimón Obiols)

Pasqual Maragall i Mira

Joan Reventós i Carner

Lluis Armet i Coma

Josep M. Sala i Griso

Higini Clotas i Cierco

Manuela de Madre i Ortega

Antoni Castells i Oliveres

Antoni Dalmau i Ribalta

Oriol Martorell i Codina

Josep-Xavier Soto i Cortés

Rosa Barenys i Martorell

Jaume Sobrequés i Callicó

Josep M. Rañé i Blasco

Esteve Tomàs i Torrens

Xavier Guitart i Domènech

Felip Lorda i Alaiz

Santiago Riera i Olivé

Rosa Martí i Conill

Joan Oliart i Pons

Rafael Madueño i Sedano

Magí Cadevall i Soler

Celestino Corbacho i Chaves

Dolors Torrent i Rius

Josep Clofent i Rosique

Daniel Font i Cardona

Joan Roma i Cunill

Joan Ferran i Serafini

Antoni Noguer i Carvellada

Joan Ignasi Elena i García

Assumpta Baig i Torras

Josep M. Brunet i Mauri

Josep Badia i Torras

Joan Vich i Adzet

Joan Serra i Alert

Josep Antoni Robles i Serrano

Josep M. Ballesteros i López

Carme Figueres Siñol

Manuel Bustos i Garrido

Anna Hernández i Bonancia

Antoni Serra i Isern

Joan Castaño i Auge

Sara Berbell i Sancho

Roberto Ruiz i Fernández

Antoni Ruiz i Serrano

Miquel Zaragoza i Alonso

Remigio Herrero i García

Bernardo Fernández i Martínez

Anna Álvarez i Melcón

Enric Termens i Beltrán

Ramón Camps i Roca

Anna Gual i Casals

Ezequiel Martín i Pérez

Núria Pey de la Iglesia

Dolors Mariné i Figueres

Joaquim Miquel i Rigau

Joan Serret i Boada

Montserrat Domènech i Borrull

María Sansà i Corrons

Francesc de Borja Aragay i Prades

Clara Ribera i Casals

Claudia Miralles i Asensio

Josep M. Guilà i Díez

Maria Jesús Fanego i Lorigados

Soledad Rodríguez i Rayo

José Conde i Pérez

Fèlix Chico i Vara

Miquel Monferrer i Trías

Florentino Pérez i Gil

Diego Mora i Navarro

Pau Sanromán i Torrejón

Antoni Durán i Rabella

Josep Anglí i Solana

Tomasa Jiménez i Frias

Miquel Rivera i Navarro

Ferran Vallespinos i Riera

Bárbara Melenchón i Serrano

Lourdes Muñoz Santamaría

Manuel Pujol i Valero

Antoni Molina i Cano

Juan Manuel Fernández i Gallardo

Anna M. Palé i Llavina

Bonaventura Serra i Barrachina

Concepció Gamisans i Torra

Eulàlia Maragall i Marfà

Suplents

Josep M. Moratalla i Martínez

Juan Martínez i Bona

Frederic-Pau Verrie i Faget

Tarragona

Josep Abelló Padró

Juan Maria Abelló i Alfonso

Martí Carnicer Vidal

Alfred Pérez de Tudela i Molina

Rosa Vandellós i Lleixà

Ramón Aleu i Jornet

Robert Sarobé i Vilella

Joan Santacana i Durán

Josep Lluís García i Muñoz

Antoni Sabaté i Ibarz

Francisca de Paz Perdiguero

Jordi Sánchez i Solsona

Josep Maria Vallès i Recasens

Rosa Altés i Bel

Francesc Miró i Melich

Carme Cabré i Vidal

Ramiro Escuín Gascón

Misericordia Vallès i Freixa

Suplents

Benjamín Rodríguez Fuertes

Joan Maria Mestre i Domenech

Lluís Miquel Pérez i Segura

Lleida

Antoni Siurana Zaragoza

Ramón Vilalta Oliva

Joan Mª Ganyet i Solé

Mª Teresa Utgés i Nogués

Teresa Josa de Riu

Odón Ventura i Ruiz

Francisco Boya i Alós (Independent)

José Batlle i Farràn

Jaime Niubó i Solà

Mª Lourdes Rosell i Tomàs

David Tarrado i Senpau

Francesc Ollé i Marrugat

Agustín Payà i Romero

Juan Jaime Bosch i Solé

Narciso Balagué i Bosch

Suplents

Joan Vilanova i Miró

Jaime Llovera i Mota

Manuel Galceràn i Ros

Girona

Joaquim Nadal i Farreras

Arseni Gibert i Bosch

Manel Nadal i Farreras

Pere Jordi Piella i Vilaregut

Daniel Terradellas i Redón

Martí Sans i Pairuto

Rosa Mª Ribot i Panosa

Antoni Juanals i Román

Rafel Bruguera i Batalla

Pilar Mundet i Torres

Antoni Gustems i Torrent

Mariona Vila i Perramont

Josep V. Alhambra i Cornejo

Josefa Díaz i Pagés

Carles Abellà i Ametller

Lluís Serra i Brugada

F. Xavier Corominas i Mainegre

Suplents

Jordi Colomer i Batet

Josep M. Masmiquel i cullell

Susanna Ropero i Mochales

Any 1988

Barcelona

Josep M. Obiols i Germà (Raimón Obiols)

Pasqual Maragall i Mira

Lluis Armet i Coma

Jordi Solé i Tura (Independent)

Justo Domínguez de la Fuente

Josep M. Sala i Griso

Higini Clotas i Cierco

Antoni Dalmau i Ribalta

Rosa Barenys i Martorell

Jaume Sobrequés i Callicó

Manuela de Madre Ortega

Josep Xavier Soto i Cortés

Luis García Sáez

Esteve Tomàs i Torrens

Felip Lorda i Alaiz

Xavier Guitart i Domènech

Jordi Menéndez i Pablo

Florencio Gil Pachón

Pilar Ferran Hernández

Santiago Riera i Olivé

Rafael Madueño i Sedano

Josep M. Rañé i Blasco

Rosa Martí i Conill

Joan Oliart i Pons

Magí Cadevall i Soler

Daniel Font i Cardona

Josep Clofent i Rosique

Joan Roma i Cunill

Dolors Torrent i Rius

José Eduardo González Navas

Antoni Noguer i Carvellada

Ángel Sánchez Marín

Josep M. Brunet i Mauri

Francesc Trillas i Jané

Assumpta Baig i Torras

África Lorente Castillo

Jordi Pérez Picas

Joan Serra i Alert

Gemma Pujals i Pérez

M. Carme Figueras i Siñol

Enric Senabre i Llavata

Francesc Xavier Robert i Duran

Dagoberto Moreno Palacios

Antoni Serra i Isern

Anna Gual i Casals

Anastasio Sánchez Moya

Josep Badia i Torras

Jaume Fusté i Ciurana

Josep Mora i Girons

Manuel Pérez Benzal

Josep Oriol Civil i Desveus

Josep Sampera i Arimon

Eugènia Andreu i Vendrell

Carlos Ruiz Novella

M. Immaculada Gamero Castañer

Ariel Collado Odriozola

Joan Josep Martínez i Bona

Pere Alcober i Solanas

M. Clemencia Gutiérrez Arriaga

Núria Marín i Martínez

Eladi Torres i González

Josep M. Guila i Díez

Montserrat Soler i Carnicer

Sebastià Gallardo i Asensio

Cristina Gasull i Martínez

Antonio Mendoza Bermejo

Joan Alamillo Cuesta

Ángel Jiménez Martínez

Joan Arch i Matas

M. Àngels Castelltort i Riba

Eliseo González de la Iglesia

Víctor Baldo Fortea

Rosa Parera i Cartró

Alfonso Montoro Martos

Josefa Roldán Amo

Xavier Alegre i Buxeda

Carme Orriols i Arnabat

Josep M. Ruiz Alarcón

Mercè Galí i Barceló

Josep Gimeno i Capilla (Independent)

Ricard Xairó i Mimó

Manuel Naches Navarro

Miguel Rivera Navarro

Joan Ignasi Elena i García

Josep M. Moratalla i Martínez

Suplents

Lorenzo Palacín Badorey

Carme Carol i Cañellas

Concepció Morte i Andreu

Tarragona

Joan Reventós i Carner

Joan Mª Abelló i Alfonso

Ramón Aleu i Jornet

Martí Carnicer i Vidal

Dionisio García i Guillamon

Misericòrdia Vallés i Freixa

Alfred Pérez de Tudela i Molina

Joan Clavé i Morell

Robert Benaiges i Cervera

Àngels Simon i Triviño

Hermógenes Gil i Martínez

Joan Josep Ferrando i Domènech

Antoni Bardají i Giménez

Rosa Mª Vandellós i Lleixa

Josep Mª Panadés i Martí

Marta Crespo i Pallé

Mariano Gil i Agne

Josep Guasch i Luján

Suplents

Antoni Bonet i Simó

Francisco García i Pastó

Manuel López i Rodríguez

Lleida

Antoni Siurana Zaragoza

Pere Ayguadé i Ayguadé

Joan Ganyet i Solé

Mª Teresa Utgés i Nogués

Joan Moreno i Cabello

Alejandro Rivera i Rami

Tomàs Alba i Sánchez

Joan Cortina i Bullich

Maria Burgues i Bargues

Antoni Falguera i Pons

Manuel Visa i Purroy

Teresa Josa i de Riu

Ricard Campas i Roma

Juan Mina i Freixes

Joan Canals i Riart

Suplents

Gumersinda Udi i Marsol

Olegario Piulats i Mulet

Miquel Puertas i Farras

Girona

Joaquim Nadal i Farreras

Lluís Medir i Huerta (Independent)

Manel Nadal i Farreras

Daniel Terradellas i Redon

Arseni Gibert i Bosch

Martí Sans i Pairuto

Rosa Maria Ribot i Panosa

Josep Basagaña i Bosch (Independent)

Rafael Bruguera i Batalla

Carles Alsina i Carrera

Albert Bramón i Vivés

Maria Cristina Barceló i Vidal

Jaume Camps i Bové

Carles Abellà i Ametller

Josep Melcior Muñoz i Ayats

Maria Dolors Fernàndez i Berges

Joan Pluma i Vilanova

Suplents

Daniel Guerra i Sesma

Jordi Martí i Parreño

Manuel Ferrer i Riera

Any 1984

Barcelona

Josep M. Obiols i Germà (Raimón Obiols)

Lluis Armet i Coma

Justo Domínguez de la Fuente

Isidre Molas i Batllori

Josep Maria Bricall i Masip (Independent)

Marta Mata Garriga

Joan Casanelles i Ibars (Independent)

Josep Maria Sala Griso

Higini Clotas Cierco

Esteve Tomàs Torrens

Joan Cornudella i Barberà

Jordi Parpal i Marfà

Felip Lorda Alaiz

Francesc Casares i Potau

Luis García Sáez

Antonio Santiburcio Moreno

Rosa Barenys i Martorell

Ramón Fernández Jurado

Xavier Guitart i Domènech

Carlos Cigarral Rodil

Florencio Gil Pachón

Santiago Riera Olivé

Xavier Soto Cortés

Romà Planas i Miró

Joan Oliart i Pons

Pilar Ferran i Hernández

Africa Lorente Castillo

José González Navas

Joan Codina i Torres

Rosa Viadiu i Bellavista (Independent)

Gregorio Risquez Caballero

Magí Cadevall i Soler

Rafael Madueño Sedano

Joaquim Llach i Mascaró

Joaquim Jou Fonollà

Josep Clofent Rosique

Mercedes Aroz Ibáñez

Josep Maria Rañé Blasco

Pere Narbona i Coll

Josep Maria Brunet i Mauri

Manuel Cano Navarro

Jordi Terrades i Santacreu

Jordi Menéndez Pablo

Joan Vich i Adzet

Ramón Sitjà i Domènech

Joan Roma i Cunill

Josep Manel Campillo Monzo

Dagoberto Moreno Palacios

Jordi Villarroya i Tarres

Jordi Rubió i Carné

Josep Badia i Torras

Josep Maria Coll i Pàmies

Josep Moratalla Martínez

José Álvarez Suárez

Carlos Palop Rubio

Josep Tejedor i Soler

Anastasio Sánchez Moya

Agustín Álvaro Zamora

Marcel Gabarró i Pallarès

Enric Senabre Llavata

Rosa Torné Alarí

Pere Alcober i Solanas

Antoni Serra i Isern

Luis Pérez Tornero

Jaume Gayà i Beltran

Frederic Marí Casanovas

Mariano Iñiguez Novales

Alfonso Montoro Martos

Emilio A. Ortíz Ruiz

Josep Guinot i Mauchan

Xavier Casas i Masjoan

Lluís Fillat i Claver

Caridad Farré Aleman

Javier Pérez Llorca

Roser Marsà i Tello

Joan Coll i Serrat

Montserrat Soler i Carnicer

José V. Muñoz Gómez

Víctor Forgas i Cabrera

Félix Prados Cuesta

Judith Ibáñez Vives

Salustiano Pérez Giménez

Rafael Medina Izquierdo

Salvador Josa i Bullich

Miquel Iceta i Llorens

Suplents

Marcelino González Pérez

Joan Martí Royo

Josep Esteve i Claramunt

Miguel del Pino Giménez

José L. Gavilanes Aramburu

Tarragona

Joan Mª Abelló i Alfonso

Ramón Aleu i Jornet

Martí Carnicer i Vidal

Dionisio García i Guillamon

Laureà Pérez i Ciudad

Josep Maria Gestí i Cid

Robert Sarobe i Vilella

José Luis Aparicio Escorza

Montserrat Duch i Plana

Pere Margalef i Masia

Ramón Sicart i Batet

Cinta Triquell i Miquel

Antoni Sánchez Lucas

Miguel Ángel Miranda Serres

Joan Josep Fons i Piñol

Ignasi Sanpera i Rosiñol

Enric Fandos i Lagunas

Josep Anton Burgasé i Rabinad

Mateo Fornós i Gil

Francesc Salas i Puertos

Josep Fèlix Ballesteros i Casanova

Lleida

Pere Ayguadé i Ayguadé

Joaquim Nadal i Farreras

Juan M. Ganyet Solé

Francico Craviotto Blanco

Juan Amezaga Sole

Juan Font Carrera

Santiago Bedoya Alejandre

Angel Ros i Domingo

Ramón Gibert i Gibert

Rufino Martínez Cau

M. del Carme Pardo i Mestre

Joaquim Rivera Rami

Joan Canals i Riart

Miquel Casals i Roca

Víctor Orrit Ambrosio

Andrés Marmol González

Ramón Cases i Porta

Girona

Emili Pallach i Carola

Antoni Siurana i Zaragoza

Daniel Terradellas i Redón

Manuel Nadal i Farreras

Arseni Gibert i Bosch

Esteve Pujol i Bada

Dolors Fernández i Berges

Pere Thio de Pol

Josep Jofre i Ciurana

Miquel Aguilar i Puigcerver

Eduald Fajula i Vilamitjana

Carles Alsina i Carrera

Josep Guix i Feixes

Jordi Ontiveros i Gómez

Martí Saba i Roura

Josep V. Alhambra i Cornejo

Pere Joan Pujol i Macau

Miquel Massallé i Solanellas

Jesús Sanz i López

Josep Cristòfol i Darnes

Any 1980

Barcelona

Joan Reventós i Carner

Josep Andreu i Abelló

Carlos Cigarran Rodil

Eduardo Martín Toval

Joan Codina i Torres

Lluis-Manuel Armet i Coma

Felip Lorda i Alaiz

Juanjo Ferreiro Suárez

Joan Cornudella i Barberà

Luis Andrés García Sáez

Antonio Santiburcio Moreno

Higini Clotas i Cierco

Joan Comas i Basagañas

Isidre Molas i Batllori

Joan Baptista Prats i Català

Esteban Casado Poveda

Rosa Barenys i Martorell

Francesc Casares i Potau

Joan Oliart i Pons

José Eduardo González Navas

Esteve Tomàs i Torrens

Joaquim Jou i Fonolla

Dídac Fàbregas i Guillen

Manuel García García

Rafael Cerro Izquierdo

Francisco Martos Aguilera

Maria del Carme Giralt i Roses

Francesc Xavier Robert i Duran

Francesc Esteva i Massaguer

Jordi Marsal i Muntalà

Joan Colom i Naval

Jesús Armendáriz Ormaechea

Antoni Dalmau Ribalta

Jesús Vicente Iglesias

Miquel Franch i Ferres

Josep Maria Brunet Mauri

Joan Blanch Rodríguez

Celestino Corbacho Chaves

Eugeni Giral Quintana

Josep Corominas Busqueta

Jordi Rubio Carner

Miquel Sànchez Segovia

Josep Manzano Castelblanque

José Montilla Aguilera

Anna Maria Comas i Valls

Rosa Maria Domenjo Martí

Rafael Arroyo Rodríquez

Manuel Ramos Villalón

Jesús Esteban Pérez Marín

Josep Maria Irurtia López

Josep Cutillas Tomás

Anastasio Sánchez Moya

África Lorente Castillo

Rafel Roig i Mila

Miguel Calle García

José Vicente Vela Aznar

Francesc Soler Vendrell

Salvador Coromina Romagosa

Margarida Pidelaserra i Antolín

Francesc de Borja Aragay i Prades

Maria Pilar Domínguez Romanos

Joan Roma i Cunill

Félix Prados Cuesta

Ventura Colado Sánchez

Manuel Pérez Díaz

Américo Ologaray Ortiz

Manuel Hernández Sobradiel

Alfonso Montoro Martos

José Luis López Segura

Ferran Baizan Muñoz

Germà Pedra Peñalvert

Maria Assumta Baig i Torras

Montserrat Cots Álvarez

Jordi Bartrolí i Molins

Josep Pruna i Borrell

Eliseo González De la Iglesia

Marcelino González Pérez

Nicolás Ble Moreno

Simó Artigues Martín

Jaume Mata i Vidal

Gonzalo Medina Díaz

Lluís Vila i Vila

Antonio Olmedo Sojo

Rosa Parera Castro

Carles Teruel Aragonés

Tarragona

Marta Àngela Mata i Garriga

Laureano Pérez Ciudad

Josep Maria Simó i Huguet

Joan Maria Roig i Borràs

Josep Maria Potau i Constantí

Ramón Saperas i Dalmau

Ignasi Vidal i Palau

Joan Maria Gispert i Alcubilla

Ramón Martí i Moliné

Francisco Javier Sabaté i Ibarz

Joan Chavarría i Altadill

Josep Maria Vidal i Marcos

Montserrat Farriol i Moix

Angel Baldomero Sánchez Blanco

Joan Maria Roigé i Tost

Josep Maria Agustí Gestí i Cid

Enric Rovira i Vinyeta

Robert Sarobé i Vilella

Agustí Mallol i Pons

Sergio Xirinachs i Díaz

Alfredo de Tudela i Molina

Lleida

Pere Aiguadé i Aiguadé

Francico Craviotto Blanco

Joan Ganyet Solé

Joan Mujal i Roig

Ramón Vilalta Oliva

Juan Font Carrera

Josep Ball i Armengol

Hipólito Cruces Socasau

José Mª Gómez

Ramón Navés Roca

Emilia Cobo de Lara

Modest Panedes i Vives

Francisco Barrachina

Palmira Solé Pinyol

Josep Ballester

Girona

Xavier Guitart i Domènech

Salvador Suñer i Aymerich

José Montero García

Daniel Terradellas i Redon

Martí Palahi i Badruna

Juan Arru i Ferrer

Manuel Nadal i Farreras

Joan Cals i Güell

Lluis Sacrest i Villegas

Joan Jano i Sastre

Joan Fullana i Vázquez

Josep Vicente i Roma

Maria Angels Cabarrocas i Sitjes

Antonio Lázaro Marín

Juan Manual del Pozo Álvarez

Pilar Codina i Rabionet

Esteve Pujol i Bada

Eusebio Blanco Fernández

Martí Sans i Pairuto