Luis Tirado García

Contacta amb Luis Tirado García

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Secretari de la Mesa Consell Nacional

Nascut a Sabadell, el 29 de maig de 1971.

Tinc 50 anys, estic casat i tinc dues filles. Soc de Ripollet de tota la vida. M’agrada fer esport, vaig jugar al primer equip del CF Ripollet i vaig ser atleta del RUA. Viatjar i el cinema son els meus hobbies. He viscut 32 anys a Can Mas i ara porto 18 al barri de Pinetons.

Trajectòria formativaLlicenciat en Administració i Direcció d’empreses.PDD al IESE de BarcelonaDiplomat a Empresarials.

Trajectòria professionalPorto 29 anys treballant amb diferents càrrecs al sector privat. Quan estudiava treballava a una fàbrica com a operari de producció. El meu primer treball després de la universitat va ser a un banc però no em va agradar i vaig canviar a una asseguradora a on vaig aprendre a gestionar equips de persones. Vaig estar des del 1997 al 2000. Al 2000 vaig canviar a una empresa de formació i vaig viatjar molt per tota España per supervisar les delegacions. El 2005 em van contractar una de les principals asseguradores de salut i vaig ser el director de Barcelona i Girona, també de València i Castelló.El 2012 vaig decidir canviar de feina per tornar a Ripollet després d’un any vivint entre València i Ripollet. Vaig ser director general d’una empresa de serveis sanitaris. El 2017 vaig tornar a canviar i em van contractar com a Gerent d’una empresa de serveis sanitaris a Barcelona i més tard vaig començar un altre projecte com a director general d’una Fundació en la què ajudem a persones en la fase final de vida. Actualment compagino aquestes darreres dues feines.

Trajectòria políticaVaig entrar a militar a les Joventuts Socialistes de Catalunya amb 18 anys i em van nomenar primer secretari de Ripollet al cap de pocs mesos i Vice primer secretari del Vallès Occidental. El 1993 em vaig afiliar al PSC. Vaig ser regidor de Ripollet de 1995 a 1999 amb responsabilitats a l’equip de govern. El 2015 vaig tornar a ser nomenat regidor de Ripollet. El 2017 em van nomenar primer secretari del PSC. Actualment sóc el primer secretari i portaveu del Grup Municipal del PSC de Ripollet i secretari de la Mesa del Consell Nacional del PSC.