Inma Fernández Martínez

Contacta amb Inma Fernández Martínez

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Secretària de la Mesa Consell Nacional del PSC

Vaig néixer a Burgos on vaig cursar els meus estudis. Soc llicenciada en Dret (Universitat de Valladolid).

Al 1988 em trasllado a L’Hospitalet de Llobregat i vaig treballar en diverses empreses com a administrativa (bàsicament fent substitucions) fins a 1994 que va néixer el meu primer fill i es va acabar la meva primera etapa professional.

De 2002 a 2008 vaig tenir una empresa de comunicació en la qual m’encarregava de la gestió i administració.

En 2009 vaig començar a treballar en l’associació Vilassar de Dalt contra el Càncer en la qual segueixo actualment. El meu treball consisteix a atendre el públic, gestionar i coordinar els tallers i cursos que ofereix l’entitat, gestió de socis i les diverses tasques administratives que requereix una entitat.

Des de 1991 visc a Premià de Dalt, estic casada i tinc dos fills.

L’any 2004 vaig començar a col·laborar en l’agrupació local del PSC de Premià de Dalt i al cap de poc temps vaig iniciar la meva militància en el partit (no recordo l’any).

En la legislatura 2007-2011 vaig formar part de l’Executiva de la Federació del Maresme, sent 1r secretari d’aquesta, Santi Fontbona.

Des de 2011 soc regidora de l’ajuntament de Premià de Dalt, fins a febrer de 2017 en l’oposició i a partir de llavors formant part del govern.

Des de 2016 soc primera secretària de l’agrupació PSC i en les eleccions municipals de 2019 vaig ser la candidata proposada pels meus companys d’agrupació.

Actualment soc regidora de Mobilitat, Participació ciutadana i Solidaritat.

Al llarg d’aquests anys he format part d’entitats del municipi, club de basquet, AMPA de les escoles dels meus fills i de l’institut.