El tríptic de campanya

El nostre programa

Benvolguts veïns i veïnes,

Molts de vosaltres coneixeu la feina i dedicació dels nostres regidors/res durant la legislatura que ara finalitza. Una feina important que ens ha permès assolir la majoria dels objectius que ens havíem marcat a 2019 malgrat les dificultats amb les que ens hem trobat.

Dificultats amb les que ja comptàvem, com les derivades de la inacció i paràlisi de l’anterior equip de govern, i altres sobrevingudes, sense precedents en anteriors legislatures, com la pandèmia, els temporals a les nostres platges, la sorra contaminada apareguda a la zona del club marítim o els efectes econòmics derivats de la guerra d’Ucraïna que han comportat uns efectes negatius a la nostra societat i han condicionat l’acció del nostre equip de govern.

La feina feta durant aquests 4 anys ens ha posat en moviment. Ara disposem d’uns comptes sanejats, una comptabilitat al dia, més i millors serveis, ajuts i subvencions a disposició dels nostres veïns, nivells de transparència del 100%, projectes desafiants… Ara mirem al futur!

Som positius! No esperem cap nova crisi sanitària, bèl·lica o econòmica. Si és així, durem a terme la majoria de les propostes que us mostrem. Però, en tot cas, estem preparats per afrontar problemes i prendre decisions.

Us presentem en aquest document les nostres propostes per a la pròxima legislatura basades en 5 eixos i us garantim que disposem d’un equip motivat i qualificat per dur-les a terme.

-Gestió econòmica eficient i transparent.
-Millor atenció a la ciutadania a través de més recursos tècnics i millors condicions de treball per als empleats municipals.
-Més i millors serveis, ajuts i subvencions a l’abast dels nostres veïns.
-Ferma aposta per la sostenibilitat mediambiental i desplegament dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).
-Dinamització social, cultural, comercial i empresarial del municipi.

Confieu en nosaltres. No us decebrem!

La candidatura

Notícies

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook

Twitter

Instagram

    Agenda

    Actualment no tenim cap activitat pública programada

    Contacta’ns