Actualitat

Es constitueix el Consell del Feminisme Socialista del Barcelonès Nord

8 març 2023

  • El mateix dia se celebra el col·loqui “Ajuntaments socialistes, municipis per la igualtat”.
  • Tots dos actes tindran lloc aquest dissabte 11 de març a partir de les 11.30 hores al Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet.
convocatòria del col·loqui

El proper dissabte 11 de març a les 11’30 hores, al Museu Torre Balldovina (Plaça de Pau Casals, s/n, Santa Coloma de Gramenet), es constitueix el Consell del Feminisme Socialista del Barcelonès Nord, un òrgan de debat i elaboració de propostes que té com a objectius promoure la participació política de les dones en els àmbits orgànic i institucional, vetllar per l’aplicació de la democràcia paritària i impulsar mesures de conciliació de la vida laboral, familiar i personal dels i les afiliades. El Consell incorpora la perspectiva feminista en tots els programes, plans i accions del PSC del Barcelonès Nord i fomenta la participació dels homes.

A més, amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, des de la Secretaria de Polítiques Feministes de la Federació del Barcelonès Nord s’organitza el col·loqui “Ajuntaments socialistes, municipis per la igualtat”, que tindrà lloc al mateix lloc a les 12 hores de dissabte.

Hi participen l’Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon Gil, de la Diputada portaveu de Igualtat del Grup Parlamentari Socialista al Congreso de los Diputados, Laura Berja Vega i la Diputada i Secretària de Polítiques Feministes de la Federació Lídia Guinart Moreno.