Actualitat

“Reclamem el dret a ser optimistes perquè, amb el PSC, és possible obrir un horitzó d’esperança el 28 de maig”

22 maig 2023

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha demanat “un vot a favor” de les candidatures socialistes arreu de Catalunya i, especialment a Barcelona, on cal “un vot a favor del PSC dels millors alcaldes” que ha tingut la ciutat. “Si ens feu confiança complirem, perquè el PSC no ha fallat mai a Barcelona ni a Catalunya”. 

“Reclamem el dret a ser optimistes perquè és possible obrir un horitzó d’esperança el 28 de maig amb el PSC”, ha dit Salvador Illa en un acte a l’Eixample amb el candidat del PSC a l’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, a qui totes les enquestes situen com a guanyador. 

Precisament sobre les enquestes, Salvador Illa ha valorat que “totes refermen que l’únic projecte sòlid per Barcelona és el del PSC”. “Les enquestes ens situen per davant i molts ho utilitzen per atacar el PSC”, ha lamentat, avisant que “això no canviarà la manera de fer política del PSC i no hi haurà confrontacions”. 

Salvador Illa ha explicat que hi ha dues maneres d’entendre la política: com un servei públic o com una simple ocupació del poder. “Els i les socialistes entenem la política com un servei públic i fem política útil; altres fan política estèril i només pensen en el poder”. 

Jaume Collboni ha demanat “concentrar el vot en el PSC” per assegurar el canvi a Barcelona. “Anem per davant a totes les enquestes, però no n’hi ha prou amb guanyar. Us demano una victòria àmplia i que no deixem passar el tren del canvi”. 

“Si concentrem el vot en el PSC, podrem fer realitat el canvi amb un nou alcalde socialista i una nova etapa per Barcelona”, ha afegit Jaume Collboni, que s’ha dirigit especialment a la gent que dubta però vol un canvi i a tots els barcelonins i barcelonines “que volen recuperar la millor Barcelona”.