Actualitat

“El nostre grup fa un exercici de responsabilitat amb els Pressupostos. Ens agrada més pensar en el país que en les eleccions”

27 febrer 2024

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha anunciat avui que el grup Socialistes i Units per Avançar ha arribat a un acord de Pressupostos amb el Govern de Catalunya i ha destacat que “avui es fa un pas important per a dotar a Catalunya de Pressupostos, però no és suficient. Des del respecte a totes les formacions polítiques, a les decisions que hagin de prendre i als seus processos per decidir, faig una crida a tothom a estar a l’alçada”.

En roda de premsa al Parlament, Salvador Illa, ha assenyalat que “vull que hi hagi Pressupostos a Catalunya i no faré res que ho pugui perjudicar. El nostre grup fa un exercici de responsabilitat. No ha canviat la nostra opinió sobre el Govern, però el moment actual és delicat i es necessiten els Pressupostos per afrontar situacions com la sequera i àmbits com l’educació i la salut”.

“No som partidaris de complicar-ho encara més privant els catalans dels recursos necessaris per a afrontar amb més garanties aquestes situacions. No ens recreem en les dificultats, ens agrada més pensar en el país que en les eleccions”, ha conclòs.

El document de l’acord