Actualitat

”El Govern no funciona. Cal actuar contra la sequera i no esperar al darrer moment”

4 març 2022

Salvador Illa parla sobre la gestió de la sequera a Catalunya

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha urgit avui a abordar ja la situació de sequera i ha lamentat la inacció del Govern: “El Govern no funciona. Cal actuar contra la sequera i no esperar al darrer moment”.
“Al 2021, l’Agència Catalana de l’Aigua tenia 250 milions d’euros per invertir i només va utilitzar 68 milions d’euros. Això no és manera d’evitar que ara haguem de córrer tots mirant el cel amb preocupació”, ha destacat Salvador Illa durant la inauguració de les jornades per aportar “Propostes per a la gestió de la sequera a Catalunya”, organitzada per la Fundació Rafael Campalans al Casal Socialista Joan Reventós.

Salvador Illa ha dit que “el diagnòstic està clar i el que cal és actuar i anticipar-nos, no esperar al darrer moment. El govern no està funcionant i intentem ens oferim per ajudar amb contribucions com aquestes jornades amb experts”, recordant que el PSC configura una alternativa a un Govern que no funciona però alhora estén la mà per arribar a acords que permetin fer avançar Catalunya. “És moment de recuperar la política del respecte i els consensos”.

El dirigent socialista ha recordat que el Govern Alternatiu de Catalunya ha aprovat avui 4 informes, precisament dos d’ells relacionats amb la sequera i el seu greu impacte. Tots els documents es poden consultar a la web del Govern Alternatiu.

Les fotos de la jornada sobre la sequera

Salvador Illa a la Jornada

Vídeo de la Jornada de propostes sobre la sequera a Catalunya

El tweet destacat