Actualitat

Assumpta Escarp escollida vicepresidenta segona de la Mesa de la Diputació Permanent

19 març 2024

La Diputació Permanent s´ha reunit aquesta tarda per dur a terme l´elecció de les vicepresidències primera i segona i del secretari primer.

Durant la sessió, que s´ha celebrat a la Sala de Grups del Parlament de Catalunya, Assumpta Escarp ha estat escollida com a vicepresidenta segona de la Mesa de la Diputació Permanent. D´altra banda, Alba Vergés, ho ha estat com a vicepresidenta primera, i, Aurora Madaula, com a secretària primera.

La composició de la Diputació Permanent per part del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar queda conformada pel president del Grup i primer secretari del PSC, Salvador Illa; per la vicepresidenta segona de la Mesa, Assumpta Escarp; pel secretari segon, Ferran Pedret;  per la portaveu, Alícia Romero; pel portaveu adjunt, Raul Moreno, i, pel diputat, David Pérez.

La Diputació Permanent està integrada per la presidenta del Parlament, Anna Erra, i d’altres 22 diputats i diputades dels diferents grups parlamentaris; 6 del GP PSC- Units per Avançar, 6 del GP d’ERC, 6 del GP de Junts per Catalunya, 1 del GP de VOX a Catalunya, 1 del GP de la Candidatura d’Unitat Popular-Un Nou Cicle per Guanyar, 1 del GP En Comú Podem, 1 del GP de Ciutadans i 1 del Grup Mixt.