Actualitat

Alicia Romero: “Cal concentrar tot el vot de canvi en Salvador Illa per tenir un govern que estigui per les coses del dia a dia”

28 abril 2024

Alicia Romero, en un acte a Esparreguera

La secretària d’Economia, Coneixement i Transició Digital del PSC i candidata número 2 per la circumscripció de Barcelona, Alicia Romero, ha afirmat aquest dissabte que “les catalanes i els catalans ens hi juguem molt el proper 12M. El Baix Llobregat i Catalunya no es poden permetre 4 anys més d’un executiu independentista que governa d’esquenes als ajuntaments i que no pren decisions.”

En un acte a Esparreguera amb l’alcalde i també candidat Eduard Rivas, i la candidata número 4 de la candidatura per Barcelona i primera secretària del PSC de Castelldefels, Esther Niubó, Alicia Romero ha destacat la importància “de concentrar tot el vot de canvi en Salvador Illa per tenir un govern que estigui per les coses del dia a dia. Justament això és el que hem intentat fer amb la nostra oposició quan hem acordat pressupostos amb el Govern. No els hem aprovat per ajudar Aragonès, els hem aprovat perquè Catalunya tingués més mestres, més metges o més inversions estratègiques.”

Romero també s’ha referit a la carta de Pedro Sánchez adreçada a la ciutadania: “Ens interpel·la a totes i a tots. És un crit d’alerta a una forma de fer política que han promogut PP i Vox i que està basada en mentides, agressivitat, insults i desqualificacions. L’oposició duta a terme per Salvador Illa demostra que és possible una oposició constructiva i útil basada en el respecte a l’adversari i en el contrast d’idees.”

Per la seva part, Esther Niubó ha dit que la societat catalana “és oberta, emprenedora, integradora i amb una ambició de progressar i prosperar, però que malauradament no té un govern que estigui a l’alçada. Ha quedat palès en qüestions com la sequera, l’educació, les energies renovables o la salut.”

Finalment, Eduard Rivas ha assegurat que “Espareguera necessita un govern de Salvador Illa per tenir els serveis públics que es mereix en temes fonamentals com les farmàcies de guàrdia, les escoles bressol o la millora de la freqüència de busos amb Barcelona. Catalunya no pot tenir 4 anys més d’un govern que permanentment responsabilitza els ajuntaments d’allò que és la seva competència.”

Després de l’acte, Alicia Romero s’ha desplaçat a Sant Andreu de la Barca per visitar la 7a Fira del Vi del municipi. En paraules de Juan Pablo Beas, primer secretari del PSC a la localitat i candidat al Parlament, “és un orgull tenir a Sant Andreu una política com l’Alicia, que ha demostrat una enorme capacitat d’arribar a acords, consensos i pactes amb la resta de forces polítiques. Si el 12M volem un govern basat en aquests valors, cal concentrar el vot en Salvador Illa.”