Raúl Moreno PSC en roda de premsa del PSC

“Aragonès té dos camins: o el radicalisme de la CUP o la centralitat del PSC”

El portaveu adjunt del Grup Socialistes i Units per Avançar, Raúl Moreno, ha insistit avui en que és molt necessari que Catalunya tingui uns nous pressupostos per tal d’assegurar una recuperació econòmica amb justícia social: “Aragonès té dos camins: o el radicalisme de la CUP o la centralitat del PSC”.

Raúl Moreno ha recordat que el Govern pot comptar amb el PSC per poder tenir uns nous pressupostos i deixar enrere els actuals, “que es van elaborar abans de la pandèmia i no responen a les necessitats de la ciutadania. No podem seguir així”.

“Com tampoc podem seguir –ha prosseguit— amb l’ús partidista de les institucions que fa la presidenta del Parlament, la darrera vegada amb l’homenatge pel 50 aniversari de l’Assemblea de Catalunya. Laura Borràs no està a l’altura del que necessita el Parlament, que ha de ser de tots i totes”, ha lamentat el portaveu adjunt.

També s’ha referit als recents aldarulls amb agents dels Mossos ferits i a les darreres agressions sexuals: “Compartim la preocupació de la ciutadania per la seguretat. Esperem que el Govern faci efectiu l’acord de la Junta de Seguretat pel qual el Govern d’Espanya va autoritzar l’increment de la plantilla dels Mossos”. “Necessitem més seguretat als nostres barris. Els nostres alcaldes i alcaldesses estan compromesos amb això i esperem que la Generalitat també”.

El compromís amb la seguretat se suma al compromís amb la projecció exterior de Catalunya dins d’una Espanya forta i diversa, ha destacat Raúl Moreno, recordant que aquesta setmana Salvador Illa es desplaça dos dies a Brusel·les. Allà es reunirà, entre d’altres, amb els comissaris europeus de Treball i Drets Socials, i de Salut i Seguretat Alimentària, així com l’Alt Representant i vicepresident de la Comissió Europea i l’exprimer ministre d’Itàlia i secretari nacional del PD, Enrico Letta. Ho farà acompanyat de la portaveu del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero; l’eurodiputat del PSC Javi López, i la secretaria de Política Europea i Internacional del PSC, Laura Ballarín.

Raúl Moreno encapçalarà la delegació del PSC al ple extraordinari d’avui a Badalona: “Rubén Guijarro és la garantia que Badalona recuperi el que mereix. Avui comença una etapa d’il·lusió i de futur per Badalona”.

Vídeo de la roda de premsa

El tweet destacat

Comparteix: