Raül Blanco Díaz

Contacta amb Raül Blanco Díaz

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Secretari d'Indústria del Partit dels Socialistes de Catalunya

President de RENFE-Operadora

Llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Desenvolupament Local i Regional en la Universitat de Barcelona, Postgrau en Anglès Financer en la Universitat Pompeu Fabra – British Council.

En l’actualitat, ostentava el càrrec de director general de la Fundació Escola d’Organització Industrial (EOI). Abans, des del mes de juny de 2018 i fins el mes de desembre passat, Blanco havia ocupat el càrrec de secretari general d’Indústria i de la Petita i mitjana empresa (Pime) en el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Amb anterioritat, va exercir els llocs de director de Desenvolupament Econòmic i Ocupació a l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, gerent d’Estratègia Industrial en la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i cap del Servei d’Estudis i Publicacions del CIDEM, Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya.

En l’àmbit docent, ha impartit classes en el Centre d’Estudis Internacionals de la Universitat de Barcelona i en les facultats d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili i de la Universitat de Barcelona. Així mateix, ha col·laborat en cursos i seminaris en altres centres nacionals i internacional