Pilar Díaz Romero

Contacta amb Pilar Díaz Romero

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Secretària d'Universitats i Transició Digital del Partit dels Socialistes de Catalunya

Alcaldessa d'Esplugues de Llobregat

Portaveu Grup Socialista a la Diputació de Barcelona

Diputada provincial a la Diputació de Barcelona

Adjunta a l’Àrea de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals a la Diputació de Barcelona

Barcelona, 1967

Enginyera superior de telecomunicacions (1990) i doctora enginyera en telecomunicació (1994) per la Universitat Politècnica de Catalunya. Professora associada al Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) des del 1991 fins al 1995. Professora titular d’universitat des de l’any 1995.

Alcaldessa d’Esplugues des del 12 de juny de 2006, on havia estat des del 2003 primera tinenta d’alcalde i portaveu del Grup Municipal Socialista. Diputada provincial des de juliol de 2011.

Militant del PSC des de 1983. Membre de les executives de la Federació de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Baix Llobregat i, des del desembre del 2011, membre de l’executiva del PSC com a secretària nacional i amb la responsabilitat d’universitats i recerca
Vicepresidenta executiva de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans (IERMB). Vicepresidenta de la Comisión de Modernización y Calidad de la Federación Española de Municipios y Provincias durant el període 2007-2011. Diputada al Parlament de Catalunya del PSC-CpC a les VI i VII legislatures. Portaveu d’universitats i recerca i de polítiques de dones del seu grup parlamentari.