Lídia Guinart Moreno

Contacta amb Lídia Guinart Moreno

Diputada Congrés dels Diputats

Secretària Política Municipal Santa Coloma de Gramenet

Tinent d'alcalde d'Economia, Hisenda, Planificació i Serveis Interns Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Regidora delegada de Polítiques d'Igualtat de Gènere, Innovació i Universitat. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Vaig néixer a Barcelona fa 49 anys. Visc i sempre he viscut a Santa Coloma de Gramenet. Estic casada i tinc una filla de 19 anys. Sóc periodista i escriptora, i he publicat tres llibres a l’editorial Random House Mondadori.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB; Postgrau en Periodisme Digital (Universitat Oberta de Catalunya); Curs de Community Management a la UNED; Estudis de Ciències Polítiques (UNED).

En quant a l’exercici professional periodístic, he treballat en diversos mitjans de comunicació, amb especialització en premsa i ràdio locals. Sóc membre i expresidenta de l’Associació Colomenca de Literatura (ACOLITE)

He estat Tinenta d’alcalde d’Economia, Hisenda, Planificació i Serveis Interns, i regidora delegada de Polítiques d’Igualtat de Gènere i de Innovació i Universitats a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (2011-2015)

Sóc membres del Consell Nacional del PSC, secretària de Política Municipal a l’Agrupació de Santa Coloma de Gramenet i també membre del Consell de la Igualtat.