David Donaire Domínguez

Contacta amb David Donaire Domínguez

Secretari de Xarxes Socials Partit dels Socialistes de Catalunya

Formació i activitat professional

Estudiant de Màrqueting i Investigació de Mercats (UOC).

La seva trajectòria professional està molt vinculada amb el món de les xarxes socials. L’any 2010 forma part de l’equip de xarxes del PSC durant la campanya electoral del President Montilla, on comença a tenir experiències en campanyes electorals, que després té possibilitat d’ampliar a la campanya de generals de 2011 formant part de l’equip de xarxes d’Alfredo Pérez Rubalcaba i podent participar més endavant a la campanya “The Fair Europe” amb l’equip de comunicació europeu amb que comptava el candidat a la Presidència d’Italia, Pier Luigi Bersani. L’any 2015 forma part de l’equip de campanya de Josep Maria Bartomeu a la Presidència del FC.Barcelona com a responsable d’avals i mobilització.

No tota la seva experiència laboral té vinculació amb la política, també ha treballat al servei de bar, esdeveniments, taquillatge i acomodació al Camp Nou, passant també per la Oficina d’Atenció al Barcelonista

Actualment, és assessor de Presidència a la Diputació de Barcelona.

Trajectòria política i institucional

Va ser President de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet i membre del Secretariat Nacional de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya.

Va ser President de Creu Roja Joventut a l’Assemblea Comarcal de Creu Roja a Esplugues Ll. – Sant Just Desvern i membre del Comitè Comarcal de la mateixa assemblea. Seguidament, va ser nombrat responsable de comunicació de l’Assemblea de Creu Roja a L’Hospitalet. Continua essent soci i voluntari de Creu Roja.

Afiliat a la Joventut Socialista de Catalunya i al PSC des del 2006, ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat orgànica en ambdues organitzacions.

És secretari de Xarxes Socials en el XIIIè Congrés (mandat 2016-2019) i és reelegit pel XIVè Congrés (mandat 2019-2023).