Carlos Prieto Gómez

Contacta amb Carlos Prieto Gómez

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Secretari d'Acció Electoral del PSC

Delegat del Gobierno de España a Catalunya

Llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona amb diversos estudis d’extensió universitària i postgrau en el Institut de Formació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra i ESADE.

Funcionari del grup A1 de la Diputació de Barcelona, ha treballat en la Direcció de Recursos Humans i ha desenvolupat diferents funcions en l’Àrea de Presidència.

Ha estat Coordinador de Programes Intersectorials i Territori en l’Àrea de Govern, Coordinador de la Vicepresidència Primera, Director d’Acció Local i Institucional de la Presidència i Comissionat del President per a l’Acció Local i Institucional.

Nomenat Delegat del Govern a Catalunya per rD 216/2023 de 28 de març.

Subdelegat del Govern a la província de Barcelona per resolució del 26 de juny, prenent possessió l’1 de juliol del 2019, i fins al 28 de març del 2023.

Així mateix, i sent Subdelegat del Govern a Barcelona, ha participat en diversos òrgans col·legiats en representació del Govern, com ara el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de Mercabarna, el Consell Rector 112, el Patronat de la Fundació de la Muntanya de Montserrat i del Consell de Seguretat de Catalunya.

Ha estat membre del Consell d’Administració de Foment de Ciutat SA, societat municipal adscrita a la Gerència Municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

És patró de la Fundació Rafael Campalans i de la Fundació Joves, Educació i Societat.