Juan Luis Ruiz

Benvinguts i benvingudes al meu portal web. Sóc en Juan Luis Ruiz, tinc 47 anys i el 28 de maig vull ser el futur alcalde de Vilanova i la Geltrú. Sóc economista i enginyer tècnic industrial amb Màster en Gestió i Direcció d’Empreses per la UPC i Màster en Direcció Pública per ESADE. A hores d’ara, estic cursant el Màster en Investigació en Economia per la UNED. Durant molts anys he estat vinculat al Departament de Gestió de Qualitat de l’empresa l’empresa Componentes Vilanova del grup CIE Automotive, companyia la qual estic en excedencia, i també he estat professor associat a la UPC durant molt anys.

Trajectòria política – institucional

Sóc Regidor a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des del 1995 i cap de Llista del PSC des del 2015. He estat regidor d’Educació, de Via Pública i Espai Urbà i Primer Tinent d’Alcaldia amb responsabilitats en Promoció Econòmica i Turisme, Nova Governança i Participació Ciutadana. Tanmateix, he estat Diputat de Turisme a la Diputació de Barcelona durant el primer bienni del present mandat (2019-2023), així com President del Consell Comarcal del Garraf entre el 2011 i el 2015.

Activitat cívica i cultural

Sóc des de fa més de tres décades militant del PSC i de la UGT, a més de Soci del CF Vilanova i membre dels Bordegassos de Vilanova i del Drac de Vilanova. En l’actualitat, també sóc soci del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i hi participo en diferents comissions.

El nostre programa

Notícies

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook

Instagram

 

L’equip

  Juan Luis Ruiz López

  47 anys. Economista i Enginyer Tècnic Industrial, màster en direcció i gestió d’empreses per la UPC i en direcció pública per ESADE. Enginyer tècnic en excedència a l’empresa Componentes Vilanova del grup CIE Automotive, vinculat al Departament de Gestió de Qualitat. També ha estat professor associat a la UPC durant molts anys. Regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de l’any 1995, ha tingut responsabilitats de govern entre 1999 i 2011 i 2015 i 2018 a les àrees d’Educació i Formació, Via Pública i Promoció Econòmica, Turisme i Participació. Ha estat Diputat de Turisme a la Diputació de Barcelona entre 2019 i 2021 i fou President del Consell Comarcal del Garraf. Actualment és Diputat al Parlament de Catalunya.

  Vinculat al món cultural, cívic i esportiu de la ciutat. És soci del CF Vilanova, del Club Atlètic Vilanova. Ha estat membre dels Bordegassos de Vilanova i del Drac de Vilanova.

  Teresa Llorens Carbonell

  2 PSC

  56 anys. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, màster en direcció de l’administració pública i postgrau en funció gerencial. Funcionària de la Diputació de Barcelona, on ha desenvolupat diverses responsabilitats com a directiva, actualment és Coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat social a la Diputació de Barcelona. És primera secretària del PSC de Vilanova i la Geltrú. Ha estat regidora i portaveu a l’Ajuntament del 1991 al 2003 i del 2015 al 2023, amb responsabilitats de l’àrea de Polítiques de Ciutadania i Cultura del 1999 al 2003 i entre 2015 al 2018.

  Gerard Llobet Sánchez

  3 PSC

  41 anys. Llicenciat en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració, postgraduat en dret administratiu, urbanístic i medi ambient i en direcció i gestió de personal i màster en direcció d’organitzacions i en administració i polítiques públiques. Advocat de professió ha treballat també en l’assessorament d’empreses i per a l’administració local i en la gestió d’habitatge públic. És regidor a l’Ajuntament des del 2011, i ha desenvolupat responsabilitats a l’àrea de Territori, Habitatge i Medi Ambient del 2015 al 2018.

  Gisela Vargas Reyes

  4 PSC

  40 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha estat analista de la Fundació Rafael Campalans i del gabinet de l’alcaldia de Barcelona i assessora al gabinet de la Primera Secretaria del PSC. Actualment és funcionària de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Membre de Federalistes d’Esquerres. Ha estat molts anys vinculada al món del patinatge artístic. Veïna de La Collada- Sis Camins. Regidora de l’Ajuntament des de 2013. Ha estat regidora de Serveis Socials, Salut i Tegar entre 2015 i 2018.

  Alfredo Villa Celdran

  5 Independent

  62 anys. Enginyer Tècnic Industrial.

  Ha estat responsable producció  en una multinacional durant 32 anys.

  Vinculat al moviment veïnal ha estat 28 anys president de l’Associació de Veïns del Tacó. Ha estat Patró de la Fundació Sant Antoni Abat.

  Anna Ribera  i Cos

  6 Independent

  55 anys. Especialitzada en Desenvolupament Econòmic Local. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Des de l’any 1993 treballa a l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada. Actualment és la Cap d’Empresa i Emprenedoria i coordinadora d’Ignova Tecnoespai. Viu a Vilanova i la Geltrú des de fa 14 anys. Aficionada al senderisme.

  Miguel Angel Iglesias Montouto

  7 PSC

  49 anys. Estudis de formació ocupacional. Ha treballat a l’empresa Mahle durant 25 anys. Ha estat delegat del sindicat UGT. Actualment treballa com a transportista d’hidrocarburs. Vinculat al món veïnal i associatiu, ha estat president de l’Associació de Veïns del Fondo Somella. Des del 2012 és regidor a l’Ajuntament, a on va ser regidor d’Educació durant l’any 2018.

  Eva Bolaño Creus

  8 PSC

  58  anys. És educadora social i treballa a l’àrea de Promoció Econòmica a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com a directora dels Mercats Municipals També és ninotaire, conta contes, tallerista i dibuixant.

  Julio Ruiz Melero

  9 PSC

  62 anys. Llicenciat en Filologia Hispànica per la UB. Grau en Ciències Polítiques per la UNED. Professor jubilat de l’Institut Dolors Mallafré i Ros. Escriptor. Regidor del PSC al mandat 2019-2023.

  Rosalia Márquez Rasero

  10 Independent

  54 anys. Realitzant el grau en relacions laborals i ocupació. Treballa a l’Institut Municipal d’Educació i Treball, al Servei de Treball com a tècnica responsable del Servei de Treball i docent de la Formació Professional per l’Ocupació. És Presidenta del Comitè d’Empresa de l’IMET com a delegada d’UGT.

  Quim-Fèlix Ruiz i Collado

  11   Independent

  24 anys. Grau Universitari en Economia. Team manager de la secció d’habitatge a Grupo Visto dedicat a l’allotjament turístic, inversió patrimonial i compra venda i lloguer de propietats.

  Laura Marcos Borrego

  12  PSC

  30 anys. Graduada en Dret i dedicada al món judicial des de fa 7 anys. Especialitzada l’àmbit de dret processal i civil, en l’actualitat treballa en un despatx de procuradors, gestionant l’àrea de Barcelona, Vilanova, el Vendrell i Tarragona. Apassionada de l’esport, específicament de la gimnàstica artística, especialitat en la que actualment competeix amb el club Pasífae de Vilanova.

  Juanjo Ferrer Jaén

  13  PSC

  47 anys. Estudis de Turisme al CETT. Tècnic responsable de suport a les entitats de cultura popular, a l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Treballant per a la Federació Catalana de Patinatge, en el programa d’Alt Rendiment de jugadors d’hoquei patins en edats formatives. Ha estat jugador professional d’hoquei, entre altres del CP Vilanova. Soci i membre de l’staff tècnic del 1er equip del Club Patí Vilanova i entrenador de diferents equips.

  Susana Sanahujes Bars

  14 PSC

  60 anys. Diplomada en Magisteri i tècnica en polítiques d’ocupació. Va ser cap del gabinet d’alcaldia i actualment és tècnica del grup municipal socialista a l’Ajuntament. Voluntària a l’economat de Càrites. Des de fa 23 anys activista de la causa sahrauí, participa en la gestió de Vacances en Pau i en projectes de cooperació, pels que viatja sovint als campaments de refugiats sahrauís a Tindouf.

  Salva López Morales

  15  JSC

  22 anys. Estudiant d’Arquitectura Tècnica i Edificació a la UPC i de Percussió a l’ECMM Mestre Montserrat. Primer secretari de la Joventut Socialista de Vilanova i la Geltrú.

  Membre de la Banda de música Mestre Montserrat. Defensor de la cultura, les ciutats i l’urbanisme al servei de la gent. Experiència com a músic i com a adjunt a la docència a la UPC.

  Olga Villa López

  16  PSC

  32 anys Llicenciada en Periodisme. Màster en relacions públiques i institucionals, protocol i esdeveniments. Militant socialista i feminista des del 2010. Dedicada a la comunicació digital i les xarxes socials ha treballat en agències de publicitat i ha estat consultora de comunicació política digital. Actualment, és assessora de comunicació al Grup Parlamentari Socialista al Parlament de Catalunya.

  Jordi Nieto i Gambín

  17  JSC

  28 anys. Graduat en Història i titulat en Relacions Públiques, Comunicació, Màrqueting i Publicitat. Màster en Pedagogia i formació del professorat. Ha estat vinculat a diferents mitjans de comunicació, com a periodista. En l’actualitat, és tutor i professor de secundària i batxillerat.

  Iolanda López Castro

  18 PSC

  56 anys. Treballa al sector serveis. És secretària a la Junta de l’Associació de Veïns del barri de Sant Joan i col·labora en l’organització d’activitats com el Carnaval o la festa de Sant Joan. Col·labora amb diverses entitats de la ciutat.

  Rafel Mestres Boquera

  19  Independent

  65 anys. Llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona. Ha estat tècnic d’Arxius de la Generalitat de Catalunya i director de l’Arxiu Comarcal del

  Garraf. Actualment arxiver del Departament de Justícia adscrit a la Ciutat de la Justícia. Secretari de la Junta de l’Associació Veïnal de Baix a Mar.

  Claudia Brito Simao

  20 PSC

  44 anys. Tècnica en soldadura. Actualment treballa de cambrera. Nascuda a Rio de Janeiro. Les seves aficions són llegir, anar al teatre i al cinema i caminar i nadar, també és voluntària de Creu Roja.

  Saro Dipollina Banda

  21 PSC

  53 anys. Tècnic Superior d’Obra Pública i Privada. Treballa en la gestió de sistemes de seguretat, sent responsable de CRA. Nascut a Itàlia, viu a Vilanova i la Geltrú des de fa 19 anys. Col. labora amb l’AAVV de Sant Joan des de fa més de 10 anys i és vocal de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes. Soci de l’AFEVI i voluntari en diferents activitats de la ciutat.

  Elisabeth Martí Colomina

  22 Independent

  33 anys. Cicle de Grau mitjà d’Auxiliar de Clínica i Infermeria. Ha treballat al Consorci Sanitari del Garraf com auxiliar d’infermeria i actualment treballa a l’Organisme Municipal AISSA com a gerocultora. Sòcia de l’Associació Societat Sardanista Dansaires Vilanovins i vinculada als Diables de Vilanova i la Geltrú i al Drac de Vilanova. Voluntària a Creu Roja.

  Salvador Becerra Villa

  23  PSC

  65 anys. Jubilat. Estudis de Banca amb postgrau d’expert en estalvi. Ha estat director d’entitat financera. Membre fundador de l’AAVV de la Plaça de la Sardana, de la que en va ser president. Membre fundador de la Associació de Voluntaris del Garraf. Va ser regidor de l’Ajuntament, amb responsabilitats a Seguretat i

  Protecció Ciutadana i Esports. És voluntari de Càritas i membre de l’equip de Coordinació de l’Economat.

  Mercè Foradada Morillo

  24 PSC

  76 anys. Llicenciada en Filologia catalana, va ser pro- fessora de Llengua catalana i Literatura catalana d’ensenyament secundari. Escriptora. Regidora al govern de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entre els anys 2003-2007. Vice-presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran del Garraf i condueix el Club de Lectura d’adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

  Sixte Moral Reixach

  25 Independent

  71 anys. Ha estat Mestre a l’escola Llebetx. Va ser Alcalde de Vilanova i la Geltrú entre els anys 1999 i 2005 i Diputat al Congrés del 2008 al 2011. Secretari de Política Lingüística i assessor del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques a la Generalitat de Catalunya. Actualment és President de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran del Garraf.

   SUPLENTS    

  Joaquin López López

  26 PSC

  71 anys. Nascut a Cacabelos (Lleó). Ha treballat a l’Europrix, Galerias Preciados i al Corte Inglés. Afiliat a l’UGT, ha tingut responsabilitats en el mateix a nivell nacional i estatal. Va ser secretari general de serveis per la mobilitat i consum de l’Anoia-Penedès-Garraf. Membre fundador de l’Associació de Veïns de la Plaça de la Sardana.

  Montse Alba Morante

  27 PSC

  50 anys. Llicenciada en Dret. Responsable

  de l’Administració Local a l’executiva de la Federació de serveis públics d’UGT Anoia, Penedès, Garraf.

  Des del 2001 treballa a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Delegada sindical a la Junta de personal de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

  Francesc Tobal Conesa

  28 PSC

  71 anys. Jubilat, va treballar a la Diputació de Barcelona al servei de gestió tributària. Afiliat a l’UGT des del 1977. Membre de la junta UJP-UGT. President de l’AFEVI des del 1995 i membre de la junta directiva de la Federació Española de Amigos del Ferrocarril i delegat autonòmic a Catalunya.

  Maribel Díaz Campillo

  29 Independent

  61 anys. Quiromassatgista i monitora sociocultural. Ha treballat com a recepcionista, comercial i com a monitora d’infants. Monitora de ball a l’entitat COMPEX i a l’associació

  Societat Sardanista Dansaires Vilanovins, entitat de la que forma part de la junta. Voluntària a l’ONG Mans Unides.

  Mar Page López

  30 Independent

  63 anys. Jubilada. Va treballar a RENFE. Cofundadora de la Plataforma per una Escola i Treball Inclusiu.

  Jordi Miró Meix

  31 Units per Avançar

  63 anys. Llicenciat en Dret. Màster en polítiques públiques de seguretat i Màster en Advocacia. Advocat col·legiat, treballa a l’Ajuntament de Barcelona. És secretari primer de la Mesa del Consell Nacional d’Units per Avançar.

  Manuela Álvarez Nieto

  32 PSC

  62 anys Va treballar al supermercat Sabeco més de 20 anys. Actualment jubilada. Afiliada a l’UGT i havia format part de l’executiva de la Unió de Jubilats i Pensionistes. Té com afició la pintura.

  Esperanza Calvente Carrasco

  33 PSC

  83 anys. Nascuda a Los Barrios (Cádiz) i és veïna de Vilanova i la Geltrú des de l’any 1967. Ha treballat en fàbriques tèxtils. Vinculada activament sempre a l’Associació de Veïns de la Collada – Sis Camins, de la que en diferents ocasions ha estat membre de la junta. Impulsora i organitzadora des de l’associació, d’activitats del barri com el Carnaval i el Pessebre Vivent. Autora del llibre autobiogràfic “El camino de la Esperanza”.

  Assumpta Baig Torras

  34 PSC

  72 anys. Mestra a l’escola Cossetània. Regidora a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú del 1979 al 1991. Diputada al Parlament l’any 1995 i del 1997 al 2006 i Senadora des del 2004 al 2011. Membre de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Ha col·laborat a la revista pedagògica Perspectiva escolar. Sòcia de l’agrupació excursionista Talaia.

  Victor Forgas Cabrera

  35 PSC

  72 anys. Mecànic nàutic. Fundador de l’empresa cooperativa Tiplay SCCL i Qualitat SCCL. Va ser candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú pel PSC l’any 1995 i regidor fins al 1999. Anys en els que també va ser president del Consell Comarcal. Fundador i president de la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya i de la Confederació de Cooperatives de Treball de l’estat espanyol. Conseller del Consell Econòmic i Social d’Europa del 1987 al 1999.

  Mila Arcarons Oferil

  36 PSC

  61 anys. Llicenciada en Història Contemporània i diplomada en Treball Social. Ha treballat en la gestió cultural. Va ser diputada al Parlament i regidora de Vilanova i la Geltrú.

  Actualment gerent del Consell Comarcal del Garraf. Membre de les associacions Dones per la Cooperacció i Amics de la BMVB.

  Joaquin del Rio Martínez

  37 Independent

  Va treballar a IMSA, Componentes Vilanova. Actualment és membre de l’entitat COMPEX. Col·laborador de l’associació Mans Unides. Gran amant dels esports a l’aire lliure, especialment de la bicicleta de muntanya.

  Estrella Bela Boleche

  38 PSC

  83 anys. Nascuda a Guinea Equatorial. És jubilada. Ha estat infermera de professió. És voluntària a Càrites. Col·labora amb diverses activitats com a voluntària.

  Ricardo López Berbel  

  39 Independent

  63 anys. Diplomat d’EADA en Gestió d’empreses d’hoteleria i tècnic en constitució i gestió d’empreses cooperatives. És empresari d’hoteleria amb establiments a Vilanova i la Geltrú.

  Maria Elena Egido Fernández

  40 Independent

  63 anys. Ha treballat 13 anys en una joieria. Actualment és mestressa de casa. Membre de l’associació FM Union y Fuerza de Catalunya d’afectats de fibromialgia. Ha estat membre fundadora de l’AMPA de l’Escola la Pau i membre de l’AMPA de les Tereses i de l’IES Dolors Mallafré.

  Ramon Cano Montaña

  41 Independent

  76 anys. Jubilat. Ha treballat 50 anys a IMSA, Com- ponentes Vilanova. Militant d’UGT, va ser president del comitè d’empresa i actualment forma part de l’executiva de la Unió de Jubilats i Pensionistes de l’Anoia – Penedès -Garraf. Tresorer de l’Associació Societat Sardanista Dansaires Vilanovins.

  Mari Carmen Arias López

  42 Independent

  46 anys. Llicenciada en Psicologia i postgrau de Musicoteràpia en lideratge i expertesa en grups. Ha treballat com a psicòloga a l’escola Bonaventura i actualment treballa a l’IMET amb els programes adreçats a aquells alumnes que no s’han graduat l’ESO. La seva passió és la música.

  Marcos Montes Muñoz

  43 Independent

  62 anys. Treballa com a fuster des de fa 48 anys. Ha estat professor de fusteria de joves a l’IMET. Casteller a la colla de Mar i als Bordegassos, de la que va ser cap de colla i membre de la junta, també va ser membre dels Falcons. Fundador i cap de colla dels Geganters de Vilanova i la Geltrú. Soci de La Talaia, ha estat membre del GET (grup d’espeleologia).

  Alfonso Rosal Moral

  44 Independent

  77 anys. Nascut Fernán Núñez a Córdoba. Jubilat. Ha treballat a la FISA. És membre de la Junta dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú i voluntari de l’entitat COMPEX.

  Agenda

  Actualment no tenim cap activitat pública programada

  Contacta’ns