"Batallarem per tots els llocs de treball de Nissan a Catalunya"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Una delegació del PSC encapçalada per Eva Granados s’ha reunit amb els treballadors i treballadores en vaga a la planta de Nissan a Montcada per oferir el seu suport

Una delegació formada per socialistes del Vallès Occidental Sud i Barcelona com Jaume Collboni, primer tinent d’Alcaldia a Barcelona, Francisco Aranda, diputat al Congrés, Pol Gibert, diputat al Parlament i primer tinent d’Alcaldessa a Sabadell, Eva Menor, responsable de Desenvolupament Econòmic a la Diputació de Barcelona, Bartolomé Egea, primer secretari del PSC de Montcada, i encapçalada per la viceprimera secretaria del PSC, Eva Granados, ha visitat avui els treballadors i treballadores en vaga a la planta de Nissan a Montcada i Reixac per mostrar el suport a la vaga indefinida convocada pel comitè d’empresa.

 

Eva Granados ha volgut interessar-se per la situació actual després de les reticències per part de la direcció de Nissan de tornar a posar en marxa les plantes de Montcada i la Zona Franca. Una decisió que afectaria a prop de 15.000 treballadors i treballadores i que s’ha produït en mig de la primera vaga de la història convocada sota l’estat l’alarma. Una vaga que segons els sindicats té un seguiment del 100%.

 

Després de la trobada, Eva Granados ha afirmat que “els i les socialistes batallarem per cadascun dels llocs de treball de Nissan. Catalunya és un país industrial i des de la Unió Europea, el Govern d’Espanya, la Diputació i tots i cadascun dels Ajuntaments donarem suport a la defensa d’aquests llocs de treball". I ha afegit que “farem tot el possible perquè Nissan es quedi a Montcada, Barcelona i a Sant Andreu de la Barca”.

 

Jaume Collboni, primer tinent d’Alcaldia a l’Ajuntament de Barcelona ha assenyalat que “és fonamental garantir la viabilitat d’aquesta planta tant per les famílies que en depenen, com pel futur del sector de l’automòbil a Barcelona” i ha afegit que “els socialistes donem tot el nostre suport al comitè d’empresa de Nissan i esperem tenir bones noticies en els propers dies”.

 

Paraules clau: