Actualitat

Xavier Capdevila encapçalarà la llista de Campdevànol100% – Candidatura de Progrés a les eleccions municipals

1 febrer 2023

Capdevila vol prioritzar la neteja i la seguretat i treballar conjuntament amb les entitats veïnals, culturals i esportives per construir un municipi amb més cohesió social

Xavier Capdevila serà el candidat de Campdevànol 100% – Candidatura de Progrés (una plataforma integrada pel PSC i per altres col·lectius d’esquerres i progressistes) a l’alcaldia del municipi.

Avui, aquí, comença el canvi que necessita Campdevànol. Si obtenim la confiança majoritària dels nostres veïns i veïnes ens comprometem a prioritzar la neteja i la seguretat; a treballar conjuntament amb les entitats veïnals, culturals i esportives per construir un municipi amb més cohesió social, a eliminar les barreres arquitectòniques i digitals i, sobretot, a impulsar les mesures que faci falta perquè ningú es quedi enrere”, ha manifestat Capdevila en l’assemblea que l’ha escollit.

Xavier Capdevila té 50 anys, treballa d’adjunt a gerència a l’empresa de logística FREDIST i ha assegurat “estar molt il·lusionat per construir una candidatura guanyadora que aporti aire fresc i que faci recuperar a Campdevànol el camí del progrés i avenços.”