Actualitat

VOTA SOCIALISTA I GUANYEM AL VOX-PP

20 juliol 2023

Valle Mellado

Si encara tens algun dubte sobre si anar a votar o sobre per quina opció decantar-te presta atenció a aquestes declaracions, d’avui mateix, del cap de llista de VOX per Tarragona: “VOX niega la ideologia de género porque es una cuestión de autopercepción y el sexo es algo biológico.” I, més endavant, “las leyes contra la violència de genero (que han impulsat els Governs socialistes) destruyen la presunción de inocencia de los varones (fins i tot el lèxic sembla sortit del NO-DO), estableciendo víctimas de primera y de segunda.” Sí, sí, amigues i amics, any 2023 -no 1973-, volen acabar amb les lleis de violència de gènere que ha impulsat “el sanchismo” no sigui que els tals “varones” passin una mala estoneta… Benvinguts a l’univers VOX-PP!

Ja no tens cap dubte sobre si anar a votar, oi? Doncs ara et demano que reflexionis sobre el següent:

Primer, el PP només pot arribar al Govern pactant amb VOX (els de “los varones”, aquests, sí). És a dir, o posen els ultres al poder o no hi arribaran. I algú creu que el “moderat” senyor Feijoo no ho farà? Doncs que miri que ha passat a València, Mallorca, Extremadura, etcètera, etcètera, on ara VOX està governant i prohibint, per exemple, la divulgació de revistes infantils en català.  

Segon, “passar” d’anar a votar o fer-ho per opcions minoritàries que no tenen ni la més mínima opció de guanyar tan sols acosta al VOX-PP a la Moncloa. Així de clar, amb la llei electoral a la mà a Tarragona votar segons quines d’aquestes opcions que es quedaran sense representació tan sols pot provocar que, per les restes electorals, aquests vots acabin servint perquè VOX tregui un diputat per la nostra província.

Hem de concentrar el vot en el PSC i treure el màxim nombre de diputats de diferència al VOX-PP. Aquests vots i aquests diputats poden ser decisius perquè això pot anar, realment, del canto d’un duro. Us imagineu que la dreta acabi guanyant per uns pocs diputats i tu, i uns quants milers com tu, no hagueu anat a votar? Aleshores serà massa tard per lamentar-ho. Cada vot compta i, en democràcia, el teu vot a la urna val el mateix que el del senyor Abascal o la senyora Ayuso.

Mireu, sé que a vegades no heu estat d’acord amb alguna de les decisions que hem hagut de prendre, i també que hem comès algun que altre error. Ho sé, en soc conscient. Però sabeu també que ha estat el Govern socialista qui ha apujat els salari mínim, qui ha incrementat un 8’5% les pensions, qui ha defensat la dignitat i els drets de les dones, qui ha tornat a invertir en la sanitat pública, les beques d’estudi per als joves, les prestacions de dependència, etc. Hem de seguir avançant per la senda del progrés i evitar el fenomenal salt enrere, l’operació cranc, que suposaria un eventual executiu del VOX-PP. Diumenge, vota el que defenses. Vota el que creus. Vota en defensa pròpia. Vota Pedro Sánchez! Vota socialista! Hem de fer-ho per les nostres filles i fills. Aquestes no són unes eleccions normals, ens juguem no l’alternança pròpia d’un sistema democràtic, ens juguem la democràcia. I si algú encara ho dubta que escolti el que acaba de dir ara mateix el senyor Abascal… No permetem que ens governi l’odi. Vota PSC!