Actualitat

“Volem governar Catalunya comptant amb els ajuntaments”

2 març 2024

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha clausurat aquest migdia a Manresa la jornada precongressual “Ara toca governar amb els ajuntaments”.

Illa, ha començat la seva intervenció donant les “gràcies per la tasca que feu des dels ajuntaments” i “a tots els els alcaldes socialistes que treballeu pel dia a dia i dissenyeu les ciutats en l´horitzó 2030”. “Toca governar amb els ajuntaments”, ha dit.

El primer secretari, ha afirmat que “hi ha dos models per governar Catalunya: els que volen governar recelant dels ajuntaments i aquells que volem governar comptant amb els ajuntaments.” “Catalunya es fa amb els ajuntaments, no contra ni al marge dels ajuntaments. Amb tots, els grans i els petits”, ha explicat.

Tanmateix, Illa ha apuntat que “les polítiques municipals són eficients. Els ajuntaments s’han guanyat la legitimitat del seu paper: han fet una gran feina transformant els barris, pobles i ciutats de Catalunya.”

Finalment, Salvador Illa, s´ha referit als pressupostos 2024 on ha detallat que  “moltes partides acordades per al 2024 són per als ajuntaments”. “Ens agradaria fer un pressupost encara més municipalista, perquè no es poden fer polítiques municipals sense recursos.”, ha conclòs.