Actualitat

“Volem enfortir les relacions entre Catalunya i València”

19 juliol 2021

Illa ximo

El cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha afirmat avui després de reunir-se amb el president de la comunitat valenciana, Ximo Puig, que “el propòsit és enfortir les relacions entre Catalunya i València, un interès compartit per ambdues comunitats en un moment que es posa tot l’accent polític en la recuperació de l’economia. Volem posar de manifest els interessos compartits que tenim en aquest temps nou”.

 

Salvador Illa ha fet avui una visita institucional a València acompanyat de la portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero. També s’han reunit amb els consellers d’Hisenda i Model Econòmic i de Salut. A la seva compareixença, Salvador Illa ha assenyalat que “també hem parlat de les infraestructures que s’han de seguir impulsant, com el Corredor Mediterrani, que s’estan desenvolupant a un bon ritme. També hem tractat el nou finançament i hem volgut reconèixer els esforços del Govern d’Espanya posant uns recursos extraordinaris al servei de les comunitats autònomes per fer front a la pandèmia”.

 

“Treballarem des dels àmbits polítics que representem per al finançament autonòmic, fent un treball conjunt”, ha anunciat el cap de l’Oposició.