Actualitat

“Voldríem que la Diada reconegués la pluralitat de maneres de pensar que hi ha Catalunya”

10 setembre 2022

Illa a Fira Tàrrega 2022

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui, en la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, que “volem enviar un missatge d’unitat. És la Diada de totes i tots els ciutadans, i voldríem que estigués presidida pel respecte, que reconegués la pluralitat de maneres de pensar que hi ha Catalunya”. “Ens preocupa que el conflicte crònic i la baralla permanent que hi ha al Govern s’exporti al Parlament i s’exporti a la Diada. Creiem que s’ha de fomentar la bona convivència i ens esforçarem a treballar-hi”, ha afegit.

Salvador Illa ha assenyalat que “els socialistes assistirem als actes institucionals de la Diada com hem fet sempre. Però ens preocupen aquestes baralles permanents que fan que el Govern estigui molt feble, molt encallat i molt paralitzat. El camí que hem de seguir és el d’enfocar-nos cap a les coses que preocupen a la gent”.  

Salvador Illa ha fet aquestes declaracions durant una visita al festival d’Arts de Carrer FiraTàrrega 2022, “un molt bon exemple de la personalitat de Tàrrega, que genera activitat i riquesa cultural per al municipi, i un molt bon exemple de la col·laboració entre administracions. Quan les coses es treballen conjuntament, surten bé i es mantenen en el temps”.