Actualitat

Visita de l’eurodiputada Laura Ballarín a l’agrupació de Gràcia

4 març 2024

Laura Ballarín a l'agrupació de Gràcia
L’eurodiputada al Parlament Europeu, Laura Ballarín, ha visitat l’agrupació de Gràcia en el marc d’unes jornades europeistes organitzades per la JSC de Gràcia

La visita de Ballarín es contextualitza dins del marc de la Jornada (Re)pensant Europa, organitzada per l’agrupació gracienca de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC).

Durant la jornada s’han tractat temes com la posició d’Europa en un món cada cop més multipolar, fragmentat i conflictiu; els reptes de futur als que s’enfronta la Unió Europea i l’amenaça que suposen els partits d’extrema dreta pel projecte europeista. També s’han debatut aspectes destacats de la Unió Europea, com la seguretat dels consumidors i la transició energètica. Aquesta última accelerada arran de la pandèmia de la Covid-19 i la Guerra a Ucraïna.

L’eurodiputada ha animat als assistents, sobretot a aquells més joves, a mobilitzar-se i votar “per aturar una extrema dreta a l’alça arreu d’Europa” a les eleccions europees, que tindran lloc el proper 9 de juny .

El PSC va obtenir 9.158 vots a Gràcia, el 14,82% del total, a les eleccions europees de 2019, arribant a ser la tercera força per nombre de vots al districte.