Actualitat

Valle Mellado: “Cal votar PSC també en defensa pròpia de Tarragona”

20 juliol 2023

La cap de llista del PSC a les eleccions generals per Tarragona, Valle Mellado, ha afirmat aquest dijous que “els socialistes hem tornat a posar Tarragona al mapa de les inversions del Govern d’on vam ser foragitats per l’anterior executiu del PP. No són paraules, són dades objectives. Els i les socialistes complim amb les comarques tarragonines, la dreta no ho fa mai.”

En aquest sentit, la candidata del PSC ha explicat que amb el Govern de Pedro Sánchez la demarcació de Tarragona ha recuperat el volum inversor que teníem “i que el PP va retallar per sota dels 325 milions d’euros l’any. En aquests moments totes, repeteixo totes, les infraestructures de comunicació de les nostres comarques estan consignades, amb partida pressupostària, i en execució. Pensem, per posar només un exemple, en l’autovia A-27 a punt ja d’arribar a Montblanc un cop enllestits els treballs del túnel de Lilla.”

“Per tant, diumenge hem de votar socialista també en defensa pròpia de Tarragona, perquè també aquí ens juguem avançar amb Govern socialista o retrocedir amb el VOX-PP al poder”, ha reblat.

Precisament en relació a les decisives eleccions de diumenge Valle Mellado s’ha volgut dirigir personalment “als tarragonins i tarragonines mirant-los als ulls per evitar haver de lamentar res dilluns: el PP i VOX poden sumar diumenge si una part de l’electorat de progrés no va a votar o els seus vots es disgreguen en opcions minoritàries que no tenen ni la més mínima opció de governar. Per tant, els socialistes demanem a tots aquells que s’estimen Tarragona i també a tots aquells que vulguin evitar que l’extrema dreta de VOX s’assegui al Consell de ministres, que votin la candidatura del PSC, la del puny i la rosa, la que farà president Pedro Sánchez i la que garantirà quatre anys de Govern de progrés i la convivència a Catalunya.”

Per al candidat socialista “les coses estan claríssimes, aquí tan sols hi ha dues opcions reals: o bé Pedro Sánchez és president o bé ho serà el senyor Feijóo amb els vots de l’extrema dreta d’Abascal que s’ha passat la campanya afirmant per activa i per passiva que el seu únic objectiu és “tombar tot el que ha fet Pedro Sánchez”. No hi ha més alternatives. No anar a votar és un error. I fer-ho per partits que tan sols ambicionen quedar quarts, cinquens, sisens o setens també. O Pedro Sánchez o el VOX-PP. O caixa o faixa. O futur o bloqueig. O anem cap endavant o anem cap enrere”, ha subratllat.  

Valle Mellado ha estat contundent quan ha afirmat que “si vols Pedro Sánchez de president has de votar Pedro Sánchez.”

Finalment la cap de llista del PSC ha reiterat que “el compromís del PSC, dels diputats i senadors socialistes, amb les comarques tarragonines és total i absolut. Serem la veu de Tarragona a les Corts Generals, com ho hem demostrat aquests darrers quatre anys.” “Nosaltres creiem en Tarragona i no anirem al Congrés i al Senat a alimentar cap confrontació sinó a resoldre problemes i a aconseguir inversions per la nostra terra. Del vostre vot depèn. Feu-nos confiança! Per Tarragona, per la convivència i pel progrés, vota socialista!”, ha conclòs.