Actualitat

“Una bona manera de fer política útil és complir l’acord de pressupostos”

2 setembre 2023

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha visitat diversos municipis de l’Alt i el Baix Empordà, constatant que “els ajuntaments treballen dia a dia i fan política útil per posar Catalunya en marxa”, amb “vigor, empenta i energia per resoldre problemes concrets”. 

“El govern els ha d’acompanyar i practicar la política útil, els ajuntaments necessiten eines”, ha destacat Salvador Illa en declaracions als mitjans a Roses, on ha recordat al govern que “una bona manera de fer política útil és complir els acords, també el de pressupostos”. 

En aquest sentit, Salvador Illa ha recordat que el Govern Alternatiu es reunirà a Vielha els dies 7 i 8 de setembre i farà una anàlisi “exhaustiva” dels acords amb el govern “abans de parlar del pròxim pressupost”. “Mantindrem la mà estesa i practicarem la política útil per ajudar a fer que les coses funcionin”. 

Sobre el procés d’investidura, Salvador Illa ha constat que “els números de Feijóo no donen”: “2 i 2 són 4”. I ha recordat que els ciutadans van parlar clar a les urnes, “dient ‘no’ a un govern de dretes i dient ‘sí’ a un govern progressista liderat per Pedro Sánchez”. Per això, s’ha mostrat confiat en que les diferents formacions polítiques “respectaran” la voluntat de la ciutadania a les urnes.