Actualitat

Trobada de Jaume Collboni amb el veïnat del Clot i Camp de l’Arpa

17 novembre 2022

  • El Primer Tinent d’Alcalde de Barcelona ha escoltat les propostes i idees que li ha traslladat la ciutadania d’aquests barris del districte de Sant Martí de Barcelona

Jaume Collboni ha visitat Sant Martí aquest dijous per mantenir una trobada amb un grup de veïns i veïnes dels barris del Clot i el Camp de l’Arpa. L’objectiu de la trobada ha sigut parlar de la situació d’aquests barris. Durant la reunió, que ha tingut lloc al teatre La Formiga Martinenca, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament ha pogut escoltar reivindicacions i queixes del veïnat.

Durant l’acte, Collboni ha escoltat totes les demandes dels veïns i veïnes del barri, i també ha donat resposta a les seves preguntes. Els veïns i les veïnes van comentar aspectes relacionats amb diferents qüestions que els preocupen, com per exemple la neteja, la manca de civisme d’alguns veïns i veïnes, o els problemes de seguretat o d’habitatge en aquests barris.

Trobades a tots els barris de la ciutat

Aquesta reunió, que s’enmarca en la sèrie de trobades que el candidat socialista està mantenint a tots els barris i districtes de la ciutat. L’objectiu és escoltar les idees i propostes que la ciutadania de Barcelona té per al territori i les seves demandes per millorar els diferents barris.