Actualitat

Trobada amb electes del País Basc

2 octubre 2023

Avui, en el marc de la sortida organitzada per l’Oficina Parlamentària del PSC Barcelona a la ciutat de Vitòria, el primer secretari del PSC Barcelona i secretari primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Ferran Pedret, i el primer secretari de l’agrupació de Sants-Montjuïc de Barcelona i Diputat al Congrés dels Diputats, Ignasi Conesa, s’han reunit amb la Diputada al Parlament Basc, Miren Gallástegui (PSE-EE), el Vicepresident Primer de la Mesa del Parlament Basc, Txarli Prieto (PSE-EE), i l’Alcaldessa de la ciutat de Vitòria, Maider Etxebarria (PSE-EE), per tractar temes de comú interès en ambdues comunitats autònomes i les ciutats de Vitòria i Barcelona.

Amb la predisposició de concòrdia i diàleg, els nostres electes han pogut gaudir d’una trobada de germanor socialista per intercanviar parers sobre la situació als territoris i l’actualitat política dels darrers dies. També han pogut valorar i celebrar l’aprovació de la Llei de memòria democràtica del País Basc al Parlament del País Basc la darrera setmana.

Previ a la trobada institucional, els nostres electes han visitat l’Ajuntament de Vitòria-Gasteiz i el Parlament Basc acompanyats d’un grup de militants del PSC Barcelona.