Actualitat

Tortolero: “Hem de presentar-nos a aquestes eleccions per poder fer que els i les joves tinguin oportunitats”

16 març 2024

Èlia Tortolero, Alícia Homs i Anna Lluch participen en el debat "Per una joventut políticament activa i d'esquerres. Què mou als i les joves?", moderat per la viceprimera secretaria de la Joventut Socialista de Catalunya, Laura Garcia

Durant la segona jornada del 15è Congrés del PSC, s’ha celebrat el debat: “Per una joventut políticament activa i d’esquerres. Què mou als i les joves?”, moderat per la viceprimera secretaria de la Joventut Socialista de Catalunya, Laura Garcia, i en el que han participat la portaveu i secretaria de comunicació, Èlia Tortolero; la diputada de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, Alícia Homs; i l’estudiant universitària i militant de JSC, Anna Lluch.

La portaveu i secretaria de comunicació, Èlia Tortolero, ha destacat que “hem de presentar-nos a aquestes eleccions per poder fer que els i les joves tinguin oportunitats” i ha indicat que els eixos prioritaris dels i les socialistes en relació amb la joventut són “l’habitatge, l’educació, la salut i l’equilibri territorial que no faci que depenent d’on hagis nascut tinguis més o menys oportunitats”.

“Ens hem de posar de ferm i de valent per guanyar les eleccions, perquè ens hi juguem molt i per poder treballar pels i les joves d’aquest país”, ha insistit.

Per altra banda, la diputada de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, Alícia Homs, ha destacat que “aquestes eleccions europees que venen son molt crucials, perquè venim d’uns anys de moltes crisis i perquè l’extrema dreta creix i la manera d’aturar-la és anar a votar, i l’alternativa som els socialistes i demòcrates”.

“Som una força política que demostrem que el que ens importa és posar les persones al centre, la justícia social”, ha subratllat.

Així mateix, l’estudiant universitària i militant de JSC, Anna Lluch, ha analitzat la visió que tenen els i les joves de la política i ha explicat que veu “que els joves no tenen interès per informar-se sobre què estan votant i molts cops ni tan sols van a votar perquè no veuen el resultat immediat” i ha dit que, segons ella, una de les solucions seria “fer propaganda destinada als joves, més dinàmica i entretinguda”.