Actualitat

Temas para el Debate (Espanya)

14 febrer 2023

Es tracta d’una revista espanyola de debat que es publica mensualment i que aborda temes d’actualitat de manera aprofundida i des d’una perspectiva progressista.

Temas para el debate és una revista publicada per la Fundació Sistema, una organització sense ànim de lucre dedicada a la investigació i estudi de qüestions socials i polítiques presidida per José Félix Tezanos, doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, i actual president del CIS (Centro de Investigacions Sociológicas).

La revista és de caràcter interdisciplinari i tracta temes d’actualitat amb un enfocament crític i analític. Els temes abordats van des de qüestions polítiques i econòmiques fins a temes culturals i socials.

A més d’estar disponible en format electrònic, la Fundació Sistema també publica Temas en format de monogràfics impresos. Recentment, la revista ha tractat qüestions com el procés de renovació del Consejo General del Poder Judicial, la guerra a Ucraïna o l’elaboració d’un in memoriam adreçat a Nicolás Redondo, líder històric del PSOE i de la UGT, traspassat el 4 de gener de 2023.

La Fundació també publica la Revista Sistema, una publicació de caràcter més acadèmic que se centra en la investigació i l’anàlisi en profunditat de temes rellevants.

La Fundació Sistema i les seves publicacions són reconegudes pel rigor acadèmic i el compromís amb la recerca i l’estudi de qüestions importants amb impacte social. L’organització treballa per promoure el coneixement i el diàleg sobre temes importants mitjançant publicacions, conferències i altres esdeveniments.

J.F.F.

Fitxa tècnica

Format: electrònic i en paper

Pàgina web 

Llengües: castellà

Xarxes socials: canal de YouTube, Facebook, twitter

Tipus de continguts: articles, assajos breus, tribunes d’opinió

Cost: disposa de continguts en obert i continguts accessibles mitjançant subscripció