Actualitat

“Sorprèn molt que els canvis al calendari escolar s’hagin fet sense un diàleg previ, no és manera de fer les coses”

11 febrer 2022

Salvador Illa a la Cambra de Comerç de Lleida

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “ens ha sorprès que els canvis al calendari escolar s’hagin anunciat sense un diàleg previ, que ni tan sols es donés una informació prèvia als docents i a les famílies”. “És un mètode de treball que no és correcte, el que s’hauria de fer és escoltar, informar i prendre la decisió que correspongui. Sorprèn molt que s’hagi fet sense un diàleg previ, no és manera de fer les coses. S’entenen les reaccions de disgust”, ha afegit.

Salvador Illa ha fet aquestes declaracions durant una visita a la ciutat de Lleida, on ha mantingut una reunió de treball amb la direcció de la Cambra de Comerç; s’entrevista amb el rector de la UdL, Jaume Puy; es reuneix amb representants d’entitats del barri de la Mariola i participa en una trobada amb Dones Emprenedores. Ha estat acompanyat pel el cap de l’Oposició a la Paeria i primer secretari del PSC de Lleida, Fèlix Larrosa; el diputat al Parlament i primer secretari de la Federació de Comarques de Lleida del PSC, Òscar Ordeig; la diputada al Congrés i secretària federal de Treball, Economia Social i Treball Autònom del PSOE, Montse Mínguez, i el subdelegat del Govern i secretari d’Estratègia Política de la Federació del PSC, José Crespín.

El Primer Secretari del PSC creu que “les coses no van bé a Catalunya” i que “la construcció d’una alternativa no ens impedeix de continuar amb la nostra política de mà estesa i esperit constructiu”.