Actualitat

Sonia Guerra: “El vot socialista és l’únic que pot frenar un govern de PP-Vox”

20 juliol 2023

Sònia Guerra i Miguel Comino
La candidata socialista al Congrés demana concentrar el vot en el PSC per assegurar 4 anys més d'avenços

Sonia Guerra, candidata socialista al Congrés dels Diputats, ha afirmat aquest dimarts que “si totes i tots anem a votar i concentrem el vot en el PSC tindrem 4 anys més d’avenços, generació de prosperitat, ampliació de drets i llibertats, creació de llocs de treball de qualitat, redistribució de la riquesa, i més feminisme i lluita contra el canvi climàtic.”

En un acte polític a Sant Vicenç dels Horts amb l’alcalde Miguel Comino, Guerra ha remarcat que “la victòria socialista és possible” i ha instat els indecisos a votar pel PSC: “El vot socialista és l’únic que pot frenar un govern de PP-Vox. És el vot més útil perquè permet frenar un executiu de Feijóo i Abascal i, al mateix temps, seguir avançant i progressant durant 4 anys més amb el president Pedro Sánchez”, ha dit.

Guerra ha afegit que “qui vulgui confrontació, polarització i divisió té moltes opcions, però només n’hi ha una que garanteixi un creixement econòmic inclusiu i sostenible, unes polítiques socials fortes, la lluita contra les desigualtats i que ningú es quedi enrere. Aquesta és la papereta socialista.”